2016-02-04

Hitachi Construction Machinery (Europe) NV stöttar sina återförsäljare i hanteringen av begagnad utrustning genom ett system byggt av Mascus

Mascus, den snabbast växande marknadsplatsen online för inköp och försäljning av begagnade entreprenadmaskiner, lastbilar och släpvagnar, jordbruksmaskiner, gaffeltruckar och skogsmaskiner, har anlitats för att utveckla en serie verktyg för maskinhanteringssystem åt Hitachi Construction Machinery (Europe) NV (HCME) och dess nätverk av återförsäljare.

HCME har fler än 40 återförsäljare i Europa och Afrika som representerar fler än 50 länder, och har hundratals begagnade maskiner i hög kvalitet till salu över kontinenten. Nu ska marknadsföringen av begagnade maskiner och återförsäljarsupport förbättras med de bästa verktyg som finns på marknaden.

"Vi måste som tillverkare förse våra återförsäljare med verktyg som gör dem framgångsrika på sina respektive marknader. Eftersom begagnad utrustning är en väsentlig del av produkternas livscykel, behövde vi hitta en lösning som hjälper återförsäljarna att hantera sitt lager av begagnade maskiner, att dela detta med sina kollegor och att marknadsföra sin begagnade utrustning på ett enkelt sätt", sade Tom van Wijlandt, vice chef för verksamhetssupport.

Mascus bygger nu ett system för lagerhantering åt HCME (intranät), i vilket återförsäljarna kan hantera sitt lager av begagnade maskiner och även marknadsföra dem på Mascus offentliga marknadsplats samt på HCME:s webbplats för begagnad utrustning, vilken även den kommer att byggas av Mascus.

"Intranätet är en av de mest avancerade produkterna i vårt utbud, som vi skräddarsytt med originaltillverkarnas behov i åtanke. Det är mycket mer avancerat än ett grundläggande lagerhållningssystem med funktioner som t.ex. möjligheten att skapa en lagerkatalog, att e-posta lagret direkt till kunder genom några få klick, försäljningshistorik och djupgående statistikrapportering, för att bara nämna några. Intranätet kommer också att mata upp produkter på en specifik webbplats för begagnad Hitachi-utrustning som vi bygger, samt även till Mascus marknadsplats och andra vid behov. Vi är stolta över att ha Hitachi på listan över stora tillverkare som använder våra Mascus-produkter; det är ett bevis för att vårt arbete inte bara är uppskattat och värdefullt, utan att det också ger våra kunders dagliga verksamhet effektivitet och support", säger Rickard Krøtø, COO vid Mascus.

Kontakt:
Tom van Wijlandt (HCME):

Om HCME
Hitachi Construction Machinery (Europe) NV (HCME) ansvarar för tillverkningen, försäljningen och marknadsföringen av Hitachis grävmaskiner, hjullastare, gruvdumpers och banddrivna mobilkranar i Europa och delar av Afrika.
Besök www.hcme.com för mer information om Hitachi.


Kontakter:
Tim Scholte, CEO, +31 65 182 3389,
Rickard Krøtø, COO, +46 70 660 2780,

Om Mascus:
Mascus är en marknadsplats online för jordbruksmaskiner, skogsbruk, materialhantering och utrustning för skötsel av grönytor, byggnation och transportfordon. Produktutbudet innefattar traktorer till salu, släpvagnar till salu, begagnade lastbilar till salu, grävare, släpkärror, minigrävare och grävmaskiner. Mascus gör det snabbare och enklare att handla med begagnade maskiner och begagnad utrustning genom att samla utbud och efterfrågan på samma plats. Alla återförsäljare, tillverkare och slutanvändare är välkomna att sälja sina begagnade maskiner och sin utrustning på marknadsplatsen.

2016-02-04

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007

2006

2004