Sök begagnad utrustning Stäng » Avancerad sökning

  Sätt in en efterlysning
  Annonser: 10 416

  Truck / truckar

  När du letar efter truckar, motviktstruckar använder du menyn för att filtrera fram en motviktstruck som passar dig. Du kan sortera fram motviktstruckar från Toyota, Linde, BT och Kalmar. Du kan också filtrera fram dieselmotviktstruckar, elmotviktstruckar och gasolmotviktstruckar.
  Du kan också sortera listan av motviktstruckar efter bland annat pris, märke och tillverkningsår.

  Motviktstruckar är den typ at truck som är vanligast förekommande. Den kan också kallas gaffeltruck. I dagligt tal kallar vi motvikstruck för truck. Det är den typ av truckar som mest använda på olika typer av lager. Motviktstrucken består av ett chassi med stum framaxel som ofta är den drivande delen av trucken. Den har också en bakaxel dr oftast styrenheten sitter. Bakaxeln är pendlande. Motviktstruck har en motvikt som balanserar upp truycken. Dvs. vikten av motvikten bestämmer hur mycket som trucken kan lyfta. Hytten är ofta placerad i mitten av trucken, bakom lyftstativet. Den kan också vid behov flyttas i sidled eller placeras högre upp. I lyftstativet löper en gaffelvagn i vilken gafflarna monteras. Vissa motviktstruckar har möjlighet att byta gafflarna mot en annan typ av lyftutrustning

  Läs mer Stäng
  annonser/sida

  Truckar - Motviktstruckar

  Motviktstruckar är den vanligaste typen av truckar. En motviktstruck består av två länkade delar. Ett chassi med en stum framaxel och en pendlande bakaxel. Storleken på en motviktstruck beror på lyftkapacitet och var lastens tyngdpunkt är placerad. Hytten är oftast i mitten på motviktstrucken. Det finns dock exempel på där siktbehovet placeras högre upp eller flyttas i sidled. Det finns motviktstruckar där det går att byta lyftanordning från de traditionella gafflarna till andra typer av lyftanordningar. Motviktstruckar finns i lite olika storlekar av truckar. Från 1 tom upp till 60 ton.

  Begagnade truckar från hela världen

  Hos Mascus hittar du truckar från hela värden. Din marknad för att sälja eller köpa en truck är med andra ord global. Både när du ska köpa och när du ska sälja. Vi finns i över 50 länder och vi har lösningar för transporter som gör ditt köp eller försäljning enklare

  Tack vare att Mascus finns i hela världen har vi en marknad som är unik. När du är på jakt efter en truck är det stor chans att du hittar en som passar ditt behov. Vill du sälja har du en global marknad till ditt förfogande.

  Vi ger dig besked om en begagnad truck

  När det inte är några begagnade truckar tillgängliga finns det ett verktyg som heter ÖNSKAS KÖPAS. Tjänsten är kostnadsfri att använda. Fyll i kontaktformuläret så skickar vi en förfrågan till alla som säljer truckar. Säljarna kan sedan kontakta dig när de har fordonet/maskinen i lager.

  Hur kan du köpa en begagnad truck

  När du har hittat en begagnad truck du vill köpa, kontaktar du säljaren direkt. Använd kontaktuppgifterna i annonsen. Du kan visa telefonnummer och ringa säljaren direkt eller fylla i kontaktformuläret på sidan. Tänk på att tala om att du har hittat annonsen på Mascus.

  Om du vill få ett erbjudande angående finansiering eller transport, klicka på logotyperna till våra samarbetspartner under bilderna på annonssidan. Mascus kan också hjälpa dig hitta andra tjänster som hyra, reparation, reservdelar och tillbehör till materialhantering.

  Hur säljer du en begagnad motviktstruck

  Har du en begagnad truck som du vill sälja, kan du lägga in en annons på Mascus.se. Oavsett om du är privatperson eller om du har ett företag kan du lägga in annonser på Mascus. Om du inte är registrerad användare lägger du in dina kontaktuppgifter och Mascus-kontot kommer bli registrerat direkt. Kontot är kostnadsfritt och ger dig många fördelar såsom att spara annonser och hålla kontroll på dina sökningar. Om du är registrerad användare behöver du bara logga in. Alla dina kontaktuppgifter kommer att bli automatiskt ifyllda.

  Registrera dig som återförsäljare för att sälja truckar

  Använder du Mascus ofta för att sälja och köpa fordon bör du registrera sig som återförsäljare för att få tillgång till funktioner som ditt lager på 38 språk, köpförfrågningar på e-post och telefon, lagerhanteringssystem, statistik över dina annonseringsresultat, en sida på vår internationella handlarkatalog, efterfrågningar på e-post från köpare.

  Övriga tjänster för återförsäljare av truckar

  Hos Mascus har vi flera olika tjänster för dig som är återförsäljare för truckar och andra typer av materialhantering. Vill du exempelvis ha dina egna objekt på din egen webbplats kan du använda dig av vår webbshop som innehåller dina objekt. Läs mer om vår webbshop för begagnade fordon och maskiner.

  Har du som återförsäljare flera olika försäljningsställen och vill optimera möjligheten att lägga upp samtliga maskiner och fordon på er webbplats, övervaka försäljningen och förbättra informationsflödet mellan olika enheter, så är Mascus Intranät rätt lösning för er. Läs mer om Mascus Intranet Solution.

  Som återförsäljare kan ni också nyttja möjligheten att skapa en tryckt katalog över era objekt. Det går naturligtvis också utmärkt att skapa en pdf som ni kan skicka via e-post och på andra sätt distribuera till era kunder. Läs mer om vårt verktyg för att skapa en tryckt katalog av era begagnade objekt.

  Vill du dra trafik till din webbplats har vi också fina möjligheter att erbjuda skräddarsydda bannerlösningar på mascus.se. Vårt säljteam hjälper dig med att ta fram ett bra paket som kommer att visas på lämpliga sidor på mascus.se. Läs mer om våra banner-paket.

  En av de bästa tjänsterna vi har hos Mascus för dig som återförsäljare är Mascus Prisindikator. Det är en onlinetjänst som hjälper säljare att ta fram automatiska värderingar av dina begagnade objekt. Som återförsäljare kan du använda Mascus Prisindikator för att få en samlad bild av tillgänglig marknadsinformation från olika källor som ligger till grund för din värdering. Mascus Prisindikator kan också används som en oberoende värderingshjälp som man kan referera till när du presenterar en värdering till kund. Läs mer om Mascus Prisindikator.

  Viktigt att komma ihåg när du säljer eller köper truckar

  Mascus deltar inte i affären mellan säljare och köpare. På vår webbplats har vi annonser från både professionella återförsäljare och privata säljare – i praktiken betyder det att vem som helst kan lägga in annonser. Det fungerar på samma sätt som annonsering i tidningar så använd sunt förnuft när du ska köpa ett fordon eller en maskin.

  Med över 4 500 000 besök av köpare varje månad är Mascus världens snabbast växande webbplats för att köpa och sälja tunga maskiner och lastbilar. Du kan alltså köpa och sälja fordon och maskiner över hela värden. Vi finns i över 50 länder. Besök Mascus ofta, nya annonser för begagnade truckar och andra materialhantering uppdateras ständigt

  Har du några frågor om att sälja eller köpa begagnade truckar, kontakta det svenska Mascus-teamet.

  Bilder på truck

  begagnade truckar

  Bild på motviktstruck

  Begagnade motviktstruckar