Sök begagnad utrustning Stäng » Avancerad sökning

  Sätt in en efterlysning
  Annonser: 4 274

  dumpers

  Nedan ser du alla annonser för begagnade dumpers på Mascus. Välj från alla märken om du vill se alla begagnade dumpers sorterade efter märke. Du kan också avgränsa resultaten genom att välja sökfilter i navigeringen. Skulle du inte hitta den typ av dumper du är ute efter så kan du efterlysa den via vår önskas köpas-tjänst. Klicka här för att ta dig vidare till tjänsten och beskriv vad du är ute efter.

  Vi har ett stort utbud av dumpers hos Mascus. Vi har säkert en dumper som passar dig och ditt behov. Bland annat har vi dumpers från Volvo, Caterpillar, Hydrema och Wacker Neuson. Inom varje varumärke finns det en model av dumper som passar din verksamhet.

  En dumper är en entreprenadmaskin avsedd för transport i svår terräng med tippbart lastflak. Det är avsett för transport av massor vid större markarbeten. Moderna dumprar är utrustade med fyrhjulsdrift och är väldigt kraftiga fordon.

  1966 kom den första ramstyrda dumpern. Det vara Lihnells vagnsfabrik eller förkortat Livab som tillverkade den. Livad har tillverkade den i Ringstorp, Östergötland. Livad blev uppköpta av Volvo BM 1974. Den första ramstyda dumpern hade en modifierad traktor som framdel och en enaxlig vagn med drivning. 1968 lanserades en dumper med 6 hjul.

  Läs mer Stäng
  annonser/sida

  Hur hittar du en begagnade dumper på Mascus?

  När du letar efter begagnade dumpers kommer dessa maskiner antingen från återförsäljare eller från byggföretag. Funderar du på att köpa en begagnad dumper som finns på Mascus måste du kontakta säljaren direkt. Mascus deltar inte i transaktionen och äger inte de dumpers som är till salu.
  För att kontakta säljaren använder du antingen de elektroniska formulär som finns under säljarens adress. Annars kan du helt enkelt ringa det angivna telefonnumret. När du pratar med en säljare får du gärna nämna att du hittade annonsen på Mascus webbplats.
  Mascus har ett brett sortiment av begagnade dumpers, allt för att du som kund ska känna dig trygg i ditt köp. Här finns annonser om följande märken av begagnade dumprar:

  Begagnade dumpers

  Hos Mascus hittar du Dumpers från hela värden. Din marknad för att sälja eller köpa en Dumper är med andra ord global. Både när du ska köpa och när du ska sälja. Vi finns i över 50 länder och vi har lösningar för transporter som gör ditt köp eller försäljning enklare.

  Begagnade Dumper

  Tack vare att Mascus finns i hela världen har vi en marknad som är unik. När du är på jakt efter en Dumper är det stor chans att du hittar en som passar ditt behov. Vill du sälja har du en global marknad till ditt förfogande. Det är smart att registrera sig som återförsäljare för att få tillgång till fler tjänster. Du kan då använda notifieringstjänster, spara annonser som ser intressanta ut samt samla och hålla ordning på dina förfrågningar.

  När det inte är några begagnade Dumpers tillgängliga finns det ett verktyg som heter ÖNSKAS KÖPAS. Tjänsten är kostnadsfri att använda. Fyll i kontaktformuläret så skickar vi en förfrågan till alla som säljer Dumpers. Säljarna kan sedan kontakta dig när de har fordonet/maskinen i lager.

  Hur kan du köpa en begagnad Dumper

  När du har hittat en begagnad Dumper du vill köpa, kontaktar du säljaren direkt. Använd kontaktuppgifterna i annonsen. Du kan visa telefonnummer och ringa säljaren direkt eller fylla i kontaktformuläret på sidan. Tänk på att tala om att du har hittat annonsen på Mascus. Om du vill få ett erbjudande angående finansiering eller transport, klicka på logotyperna till våra samarbetspartner under bilderna på annonssidan. Mascus kan också hjälpa dig hitta andra tjänster som hyra, reparation, reservdelar och tillbehör till entreprenadmaskiner.

  Hur säljer du en begagnad Dumper

  Har du en begagnad Dumper som du vill sälja, kan du lägga in en annons på Mascus.se. Oavsett om du är privatperson eller om du har ett företag kan du lägga in annonser på Mascus. Om du inte är registrerad användare lägger du in dina kontaktuppgifter och Mascus-kontot kommer bli registrerat direkt. Kontot är kostnadsfritt och ger dig många fördelar såsom att spara annonser och hålla kontroll på dina sökningar. Om du är registrerad användare behöver du bara logga in. Alla dina kontaktuppgifter kommer att bli automatiskt ifyllda.

  Viktigt att komma ihåg när du säljer eller köper Dumpers

  Mascus deltar inte i affären mellan säljare och köpare. På vår webbplats har vi annonser från både professionella återförsäljare och privata säljare – i praktiken betyder det att vem som helst kan lägga in annonser. Det fungerar på samma sätt som annonsering i tidningar så använd sunt förnuft när du ska köpa ett fordon eller en maskin.

  Säljare och köpare på en global marknad

  Med över 4 500 000 besök av köpare varje månad är Mascus världens snabbast växande webbplats för att köpa och sälja tunga maskiner och lastbilar. Du kan alltså köpa och sälja fordon och maskiner över hela värden. Vi finns i över 50 länder. Besök Mascus ofta, nya annonser för begagnade Dumpers och andra entreprenadmaskiner uppdateras ständigt.

  Kontakta Mascus

  Har du några frågor om att sälja eller köpa begagnade Dumpers, kontakta det svenska Mascus-teamet.

  Bild på dumper

  Begagnade dumper, dumpers