2014-04-24

Mascus lanserar webbshop-app för Facebook!

Mascus, världens ledande onlinemarknadsplats för begagnad entreprenadutrustning, lantbruksmaskiner, lastbilar, trailers och gaffeltruckar, hjälper nu sina kunder att presentera sina maskinutbud på deras egna Facebooksidor.

Facebook har genom åren blivit en viktig marknadsföringskanal för företag. De använder plattformen för att dela uppdateringar, nyheter och bilder via sina profilsidor och hålla kunder och följare nära företagens verksamhet och dess produkter och tjänster.

“Tillverkare och handlare av tung maskinutrustning och transportfordon tar även de till sig möjligheterna Facebook erbjuder för deras verksamhet. Fler och fler har anslutit sig till det sociala mediet för att marknadsföra och dela nyheter om sina företag. Mascus erbjuder nu sina kunder en lösning som innebär att man har möjlighet att publicera det egna lagret via sin egen Facebooksida.” förklarar Tim Scholte, Mascus CEO.

Denna nya funktion låter maskinhandlare visa upp hela sitt utbud av begagnade maskiner och transportbilar direkt på sitt företags Facebooksida, utan att behöva lägga ner något extra arbete!

Enkel installation och automatisk annonsöverföring till din Facebook-webbshop!

Installationen av att kunna visa det egna lagret på företagets Facebooksida är enkel för en vanlig administratör att genomföra. Uppdaterin sker automatiskt från Mascus, vilket innebär att alla annonser du publicerar på Mascus automatiskt överförs även till företagets Facebooksida. Med denna funktion kan handlare erbjuda sina Facebookföljare extra innehåll, och dessutom öka sin synlighet i det sociala mediet då människor kan dela och gilla de maskiner och transportfordon de hittar i företagets webbshop. Swedish example Maskinia

Kontakt

Tim Scholte, CEO, +31 651823389,
Rickard Krøtø, COO, +46 70 660 2780,

Om Mascus:

Mascus - Är en webbaserad marknadsplats för begagnad maskinutrustning för lantbruk, skogsbruk, materialhantering, grönyteunderhåll och entreprenad samt för transportfordon. Bland utbudet finns traktorer till salu, trailers till salu, begagnade lastbilar till salu, grävare, skåpvagnar, gaffeltruckar, minigrävare, dumprar och grävskopor. Mascus gör handeln med begagnade maskiner och utrustning snabbare och effektivare genom att samla all information om utbud och efterfrågan på ett ställe. Alla yrkeshandlare, tillverkare såväl som slutanvändare är välkomna att annonsera ut sina begagnade maskiner via marknadsplatsen.

Till redaktör:
Pressmaterial och bilder:
Svenska www.mascus.se/press

2014-04-24

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007

2006

2004