Mascus Prisindikator

Mascus Prisindikator är en onlinetjänst som hjälper säljare genom att ta fram automatiska värderingar av begagnade transportfordon och maskiner.

Som säljare kan du använda Mascus Prisindikator för att få en samlad bild av tillgänglig marknadsinformation från olika källor som ligger till grund för din värdering.

Mascus Prisindikator kan också används som en oberoende värderingshjälp som man kan referera till när du presenterar en värdering till kund.

Använd Mascus Prisindikator för att:

  • Uppskatta maskiner/fordons värdeminskning
  • Beräkna restvärde
  • Få fram ett inbytesvärde
  • Sätta rätt pris på annonsobjekt
  • Få extra stöd i ditt försäljningsarbete
Mascus Sverige
Cylindervägen 12, 131 52 Nacka Strand
www:   www.mascus.se
Telefon:   +46 8 227 930
Fax:   +46 8 227 932

Med Mascus Prisindikator kan du vara säker på att få tillgång till rätt marknadsinformation avseende din begagnade maskinutrustning, utan att lägga en massa extra tid och energi på informationssökning. Vi gör jobbet åt dig genom vår nya onlinetjänst.

Tillgång till senaste marknadsinformationen

Tjänsen Mascus Prisindikator Premium ger dig till tillgång till samlad information som är baserad intervjuer, marknadsundersökningar och aktuella marknadsdata.

Vill du veta mer?

Ta kontakt med din lokala Mascusrepresentant nu för mer information om våra tjänster och priser, och för att diskutera ditt företags behov av värderingstjänster.