Mascus Nyhetsbrev Våren 2017Inspektera en maskin eller lastbil I telefonen

Mascus har utvecklat en inspektions App åt flera kunder som utför detaljerade bedömningar av sin begagnade utrustning.

Det fysiska tillståndet för en maskin registreras snabbt och automatiskt ute i fält med det här verktyget och resulterar i en ren och tydlig rapport som är lättillgänglig både online och offline.

En annan stor fördel med mobil-appen är att den ersätter det gamla, tidskrävande sättet att fylla i checklistor på papper och sedan in på en dator.

Intresserad? Vänligen kontakta oss!Över 100 000 maskinspecifikationer på Macus

Som ett Wikipedia för tunga maskiner ger Mascus Specs dig möjlighet att lära dig allt du vill veta om maskinerna (storlek, vikt, kapacitet, kraft, etc.). Du kan även ladda ner tillverkarens datablad i PDF för de flesta modellerna.

Över 100 000 maskin-datablad och 1 200 märken finns tillgängliga i den nya versionen av vår tekniska specifikationssida.

Besök specifikationssidorna nuBudgivarna flockas i massor till Ritchie Bros.’ flaggskepp, den årliga auktionen i Orlando

Fem intensiva auktionsdagar. Tusentals budgivare från hela världen, över tiotusen maskiner presenterade och allihop sålda till sina nya ägare inom loppet av några sekunder. Inte undra på att budgivare och besökare på Ritchie Bros. enorma auktioner i Orlando (USA) ofta beskriver eventet i superlativ. Det faktum att maskinerna alltid säljs till högstbjudande och den gyllene regeln på alla Ritchie Bros.’ auktioner oreserverade auktioner – skapar bara ytterligare energi till spänningen.

Titta på denna video för en virtuell rundtur på Ritchie Bros.’ auktionsområde.

Nyfiken på försäljningspriser på de senaste Ritchie Bros.’ auktionerna? Skapa ett gratis webbkonto och få tillgång till priser på maskiner som sålts de senast 24 månaderna.

Besök Ritchie Bros hemsida och skapa ditt gratiskonto idagMascus teamet planerar för en spännande framtid!

Maskin inspektions app, förbättrad plattform, uthyrningssektion och mycket mer. Mascus teamet från hela världen möttes i Rom i februari för att diskutera och planera för framtiden. Deltagare från 22 Mascus-länder, såväl som några av våra kollegor på Ritchie Bros.’ medverkade.

Vi hade också förmånen att få träffa en, sedan länge, trogen kund till Mascus Italien, Mr Paolo Naoleoni från www.omeco.it, som gav oss några värdefulla insikter om hur försäljning av begagnade maskiner har förändrats.

Vi kommer hålla er uppdaterade om all framtida utveckling!De mest imponerande annonserna på Mascus i april

Varje månad kan du kolla in ett urval av de mest imponerande maskinerna som annonseras på Mascus.

Vi lägger till nya filmer till vår YouTube-kanal hela tiden. Prenumerera nuNytt på Mascus: Maskinuthyrning!

Mascus har lanserat sin nya uthyrnings sektion där ni kan hitta alla möjliga maskiner att hyra.

Hyr ni ut maskiner? Kontakta Mascus för att lägga upp era maskiner och utöka era affärer.