Annonser: 155

Vägsladdar

Nedan ser du alla annonser för begagnade vägsladdar på Mascus. Välj från alla märken om du vill se alla begagnade vägsladdar sorterade efter märke. Du kan också avgränsa resultaten genom att välja sökfilter i navigeringen. Som du märker har vi vägsladdar från som är till salu från hela världen, inte bara den svenska marknaden. Så när du köper och säljer en begagnade vägsladd är hela världen din marknad. Vi har vägsladdar till salu av kända varumärken som Varma, Laten och Fransgård.

Skulle du inte hitta den typ av maskin/fordon du är ute efter så kan du efterlysa den via vår önskas köpas-tjänst. Klicka här för att ta dig vidare till tjänsten och beskriv vad du är ute efter.

Läs mer Stäng
annonser/sida

Begagnade vägsladdar

En vägsladd kopplas oftast bakom en traktor. vägsladdar används för att jämna till grusvägar som exempelvis har drabbats av tjälskott eller ojämnheter. Det finns flera olika konstruktioner eller varianter av vägsladdar. Allt från hemmabyggen till fabrikstillverkade vägsladdar. Konstruktionen består oftast av ett snedställt schaktblad. Schaktbladet kan sedan justeras till lämpligt djup och vinkel. På vissa modeller kan detta göra ifrån traktorn under färd. Och på andra vägsladdar måste detta göras på själva vägsladden.

En vägsladd kan också används inom jordbruk till att slå sönder jordkokor, jämna till åkern, eller andra typer av tilljämnande arbeten på en åker.

Köpa och sälja begagnade vägsladdar

Det är smart att registrera sig som återförsäljare för att få tillgång till flera tjänster. Exempelvis kan du använda notifieringstjänster, spara annonser som ser intressanta ut samt samla och hålla ordning på dina förfrågningar. När det inte är några begagnade vägsladdar tillgängliga finns det ett verktyg som heter ÖNSKAS KÖPAS. Tjänsten är kostnadsfri att använda. Fyll i kontaktformuläret så skickar vi en förfrågan till alla som säljer vägsladdar. Säljarna kontakta sedan dig när de har fordonet i lager

Hur kan du köpa begagnade vägsladdar

När du har hittat en begagnad vägsladd som är till salu och du vill köpa, kontaktar du säljaren direkt. Använd kontaktuppgifterna i annonsen eller fyll i kontaktformuläret på sidan. Om du vill få ett erbjudande angående finansiering eller transport, klicka på logotyperna till våra samarbetspartner under bilderna på annonssidan. Mascus kan också hjälpa dig å hitta andra tjänster som hyra, reparation, reservdelar och tillbehör till vägarbetsmaskiner. Du hittar tjänsteaktörerna i Mascus Locator.

Hur säljer du en begagnad vägsladd

Du som har en begagnad vägsladd som du vill sälja, kan lägga in en annons på Mascus.se. Om du inte är registrerad användare anger du alla kontaktuppgifter och Mascus-kontot kommer att bli registrerat direkt. Om du är registrerad användare behöver du bara logga in för att lägga in annonsen. Alla dina kontaktuppgifter kommer att bli automatisk ifyllda. Använder du Mascus ofta för att sälja och köpa fordon bör du registrera sig som återförsäljare för att få tillgång till specialerbjudanden. Har du några frågor om att sälja eller köpa begagnade vägsladdar, kontakta det svenska Mascus-teamet. Besök Mascus ofta, nya annonser för använda vägsladdar och andra vägarbetsmaskiner från vägsladdar blir uppdateras ständigt. Kom ihåg att Mascus.se är bara en mellanhand mellan köparen och säljaren, och äger inte de annonserade objekten.

begagnade vägsladdar