Sök begagnad utrustning Stäng » Avancerad sökning

  Sätt in en efterlysning
  Annonser: 1 173

  Åkgräsklippare

  Nedan ser du alla annonser för begagnade åkgräsklippare inom grönytemaskiner på Mascus. Välj från alla märken om du vill se alla begagnade åkgräsklippare sorterade efter märke. Du kan också avgränsa resultaten genom att välja sökfilter i navigeringen.

  Skulle du inte hitta den typ av maskin/fordon du är ute efter så kan du efterlysa den via vår önskas köpas-tjänst. Klicka här för att ta dig vidare till tjänsten och beskriv vad du är ute efter.

  Läs mer Stäng
  annonser/sida

  Begagnade åkgräsklippare

  En åkgräsklippare är en gräsklippare där föraren själv sitter på maskinen, vilket gör att arbetet går fortare och bekvämare. En åkgräsklippare finns i många olika storlekar och modeller. Allt ifrån små åkgräsklippare för privat bruk till klippare för stora parker och golfbanor. Det finns numera också avgasfria, batteridrivna åkgräsklippare, som liknar de bensindrivna och klarar flera timmars klippning på en laddning. Åkgräsklippare kan även användas för transport av gods i en påhängd vagn. Säkerheten är långt kontrollerad med till exempel backvarnare som stoppar knivarna och säkerhetsbrytare i förarsätet som stoppar maskinen om föraren ramlar av. På vintern kan du koppla på en plog på din åkgräsklippare för att röja snö.

  Hur kan jag sälja mina begagnade åkgräsklippare genom Mascus?

  Mascus hjälper dig med att sälja din begagnade åkgräsklippare men är inte ägare eller återförsäljare av någon av de begagnade åkgräsklippare. Du kontaktar själv säljaren direkt så Mascus deltar inte som partner och mottar ingen provision på köp eller försäljning. Mascus är marknadsplatsen där köpare och säljare möts. När du har hittat den begagnade åkgräsklippare du är ute efter, kontaktar du säljaren på telefon, via mail, eller fyller i kontaktformuläret i annonsen. Kom ihåg att uppge att du hittade annonsen på Mascus. Det gör att våra annonsörer kommer lägga in alla begagnade åkgräsklippare på Mascus.

  Varje annons som ligger på Mascus har länkar till finansbolag och transportörer som kan hjälpa dig med din begagnade åkgräsklippare. För att få kontakt med dem klicka på logotypen till en eller flera av företagen, fyll i formuläret och skicka. Då kommer du att motta en bekräftelse per e-post.

  Hur kan jag köpa begagnade åkgräsklippare?

  Av och till händer det att du inte hittar den åkgräsklippare du är ute efter. Vi rekommenderar då att du använder vår önskas köpa-tjänst. Genom att klicka här kan du fylla i en förfrågan på vad du är ute efter och beskriva vilken typ av åkgräsklippare du letar efter. Du kan också välja från vilket land du vill köpa ifrån. Vi finns i över 45 länder och marknader. Din förfrågan kommer att skickas till återförsäljare av begagnade åkgräsklippare som använder Mascus, och de skickar ett förslag till dig när de får in något som passar mot ditt önskemål. Tjänsten är gratis.

  Bilder på åkgräsklippare

  Begagnade åkgräsklippare