RB iconIP iconMPE iconRBAS iconRouse icon

Cimc vagnar för container

Här är en lista över annonser för begagnade vagnar för container från Cimc till salu på Mascus. Du kan sortera vagnar för container från Cimc på pris,tillverkningsår eller land. Använd navigeringen till vänster för att avgränsa din sökning, eller läs mer om Cimc vagnar för container i vårt Märkesindex.

5 resultat
Filtrera efter
Transportfordon remove filterSläpvagnar remove filterVäxelflak-/Containersläp remove filtercimc remove filter
CIMC 20 foot Used Water Tight Shipping ContainerImages4
CIMC 20 foot Used Water Tight Shipping Container

Växelflak-/Containersläp • 2009 • Mulberry, Florida, US • South Florida Intermodal Equipment

25 310 SEK
FavoriteMarkera som favorit
CIMC 40 Foot High Cube Used Shipping ContainerImages4
CIMC 40 Foot High Cube Used Shipping Container

Växelflak-/Containersläp • 2009 • Mulberry, Florida, US • South Florida Intermodal Equipment

28 410 SEK
FavoriteMarkera som favorit

Kan du inte hitta det du söker?

CIMC 40 foot New Shipping Container One TripImages4
CIMC 40 foot New Shipping Container One Trip

Växelflak-/Containersläp • 2023 • Mulberry, Florida, US • South Florida Intermodal Equipment

51 137 SEK
FavoriteMarkera som favorit
CIMC 20 foot Standard New One Trip Shipping ContainerImages3
CIMC 20 foot Standard New One Trip Shipping Container

Växelflak-/Containersläp • 2023 • Mulberry, Florida, US • South Florida Intermodal Equipment

36 158 SEK
FavoriteMarkera som favorit
CIMC SILVEGREEN DC02Images10

Växelflak-/Containersläp • 2013 • Jordanów, małopolskie, PL • Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe IMPORT-EXPORT Jadwiga Solowska

94 964 SEK
FavoriteMarkera som favorit
1 / 1

Hur kan Mascus hjälpa dig hitta begagnade transportfordon i kategorin?

Letar du efter begagnade transportfordon till salu är det bra att veta att underkategorierna för begagnade transportfordon är inlagda av säljare, av transport- och logistikföretag eller av lastbilsägare. När du söker efter annonser kom ihag att Mascus inte äger de begagnade transportfordonen, utan du kontaktar fordonens säljare direkt. Mascus deltar inte i nagra transaktioner eller tar ut nagon provision.

När du hittar ditt transportfordon kontakta fordonets säljare med hjälp av angivet telefonnummer eller e-post nedan. Du kan ocksa fylla i kontaktformuläret under annonsen. När du kontaktar säljaren kom ihag att nämna Mascus, sa att vara annonsörer fortsätter lägga upp sina transportfordon hos Mascus. Du kan i kategorin transportfordon se följande fordon och tillbehör:

Begagnade lastbilar

Begagnade dragbilar

Begagnade efterfordon

Begagnade lätta lastbilar och skapbilar under 3,5 ton

Begagnade bussar

Begagnade lasthanterings-maskiner

Begagnade tillbehör och reservdelar till lastbilar

Hur kan Mascus hjälpa mig i försäljning av mitt begagnade transportfordon?

Om ni är ett företag som äger det begagnade transportfordonet är det enkelt. Lägg ut fordonet pa var webbplats. Hur mycket det kostar kan du läsa i var prislista. Vi har även specialpaket med manadskostnad och begränsat antal annonsupplägg för vara säljare. Vill du veta mer om vara specialpaket, kontakta Mascus i Sverige.

Hur skickar du en annonsförfragan för begagnade transportfordon?

Ibland kan det hända att du inte hittar exakt rätt transport att köpa. Vi föreslar därför att du använder var tjänst för efterlysning ett fordon. Genom att klicka här kan du fylla i en efterlysning där du beskriver vilken typ och vilket märke pa begagnade transportfordon du vill ha annonser om. Du kan även definiera fran vilket land du vill köpa.

Din efterlysning gar iväg till säljare av begagnade transportfordon som använder Mascus och de kommer att skicka dig erbjudanden. Tjänsten är gratis sa använd den även om du har hittat ett antal fordon men vill fa fler erbjudanden

Vilka säkerhetsfragor behöver jag komma ihag när jag köper begagnade transportfordon jag har hittat pa Mascus?

Mascus har ingenting med transaktionen att göra och pa var webbplats har vi annonser fran bade professionella och privata säljare. I praktiken innebär det att vem som helst kan lägga upp en annons pa var webbplats, detsamma gäller annonser i klassiska tidningar. Sa använd ditt förnuft. Vi har ett antal säkerhetsrad du bör läsa först, läs även var information om generell användning.

Varför ska jag registrera mig bara för att köpa begagnade transportfordon?

Mascus erbjuder flera finesser för dig som Mascusmedlem. Du kan bade lättare och snabbare söka, jämföra och skicka efterlysningar pa annonser för begagnade transportfordon. Du behöver inte heller skriva om din kontaktinformation eller söka mer än en gang pa annonser du tittat pa eller kontakter du har skickat. Tack vare ditt medlemskap kan du lagra dem.

Vi lägger hela tiden till nya finesser för dig som registrerad användare. Registreringen är gratis och ger dig massor av möjligheter.