Annonser: 595

Sopbilar

Här ser du alla begagnade sopbilar som är till salu hos Mascus. Vi har sopbilar från de största tillverkarna som exempelvis Volvo, Scania och Mercedes-Benz. Hittar du inte rätt sopbil i Sverige har vi sopbilar till salu i hela världen. Välj från alla märken om du vill se alla begagnade sopbilar sorterade efter märke. Du kan också avgränsa resultaten genom att välja sökfilter i navigeringen.

Skulle du inte hitta den typ av sopbil du är ute efter så kan du efterlysa den via vår önskas köpas-tjänst. Klicka här för att ta dig vidare till tjänsten och beskriv vilken eller vilka sopbilar du är ute efter.

Läs mer Stäng
annonser/sida

Begagnade sopbilar

En sopbil är en lastbil som är anpassad för att ta hand hushållsavfall. En sopbil är utrustat med ett förvaringsutrymme som komprimerar hushållsavfallet. Sopbilar har en lastkapacitet på cirka 6 till 8 ton. Soporna matas in bakifrån eller från sidan med robotarm. Sopor kan också samlas upp framifrån för större behållare, med hjälp av en sopbil med monterad frontlastare. De första sopbilarna dök upp redan på 1800-talet.

Köp och sälj begagnade sopbilar

Mascus är en marknadsplats vilket betyder att vi inte äger några av de begagnade sopbilar eller andra maskiner som annonseras till försäljning. Det i sin tur innebär att inga extra avgifter eller provision tillkommer vid genomförd försäljning. Det är med andra ord bara fördelar med att använda Mascus när du ska sälja eller köpa en beg sopbil. Mascus är Internets största marknadsplats för beg maskiner och finns på olika språk i hela Europa. Genom det når du potentiella köpare av begagnade sopbilar och reservdelar till dessa i många länder.

Hitta en sopbil hos Mascus

Vare sig du är privatperson eller återförsäljare kan du både annonsera och köpa begagnade sopbilar hos Mascus. Förutom begagnade sopbilar finns även andra transportfordon, lastbilar och bussar och andra samhällsservicebilar som exempelvis brandbilar. För att kunna annonsera hos Mascus måste du först registrera dig. Har du redan gjort det? Då är det bara att börja lägga ut beg sopbilar till försäljning. Om du inte registrerat dig behöver du göra det.  Det är enkelt, går snabbt och du får en bekräftelse inom 24 timmar.

Har du frågor kring försäljning eller köp av en begagnad sopbil?

Undrar du något om begagnade sopbilar eller andra maskiner, är du välkommen att kontakta oss på så hjälper vi dig!