Annonser: 698

Cementbilar och betongbilar

Nedan ser du alla annonser för begagnade cementbilar och betongbilar på Mascus. Välj från alla märken om du vill se alla begagnade cementbilar och betongbilar sorterade efter märke. Du kan också avgränsa resultaten genom att välja sökfilter i navigeringen.

Skulle du inte hitta den typ av maskin/fordon du är ute efter så kan du efterlysa den via vår önskas köpas-tjänst. Klicka här för att ta dig vidare till tjänsten och beskriv vad du är ute efter.

Läs mer Stäng
annonser/sida

Begagnade betongbilar och cementbilar

Betongbilar är gjorda för att blanda betong och transportera den till byggarbetsplatsen. De kan laddas med torra material och vatten, medan blandningen sker under transporten. De kan också laddas från en betongfabrik och då har betongen redan blandats före lastning. Betongbilen bibehåller materialets flytande tillstånd genom omrörning eller vridning av trumman fram till leverans. Trummans insida på en betongblandare är utrustad med ett spiralblad. I en rotationsriktning skjuts betongen djupare in i trumman. Detta är den riktning som trumman roterar medan betongen transporteras till byggarbetsplatsen. När trumman roterar i den andra riktningen tömmer man betongen ur trumman. Om betonglastbilen inte kan komma tillräckligt nära platsen där den skall användas kan man använda rännorna som betongen tömmas ut i via en betongpump.

Begagnade cementbiular och betongbilar till salu

Mascus har ett brett sortiment av begagnade cementbilar och betongbilar, allt för att du som kund ska känna dig trygg i ditt köp. Här finns annonser om följande märken av begagnade cement och betongbilar:

Många olika varumärken och ett brett utbud av begagnade cementbilar och betongbilar

Mascus är en av de största marknadsplatserna för att sälja din begagnade betongbil på Internet. Vi är kända för att ha hög kvalitet på vår annonsering och databasen innehåller alla stora märken av betongbilar som exempelvis Volvo, MAN, Scania och Mercedez-benz.

Köpa begagnade cementbilar

Det är enkelt att köpa begagnade cementbilar på Mascus. Du kontaktar säljaren direkt och slipper då onödiga mellanhänder och extra provision. Säljarens kontaktuppgifter hittar du i den aktuella annonsen.

Betongbil - att sälja och köpa

När du ska sälja dina begagnade cementbil eller begagnade betongbil, registrerar du dig som medlem på Mascus webbplats. Inom 24 timmar efter din registrering kommer du att få en bekräftelse på din registrering. Sedan kan du börja annonsera dina begagnade cementbil eller betongbil. Du kan betala dina annonser med kreditkort eller med hjälp av en kvartalsfaktura som finns tillgänglig för dig som handlare.

Tänker du regelbundet använda Mascus för att köpa och sälja begagnade lastbilar av alla typer? Då registrerar du dig som handlare.
Har du frågor om försäljning av begagnade betongbilar, begagnade entreprenadmaskiner, Begagnade traktorer eller annan maskin eller utrustning, kontakta:

Begagnade cementbilar och betongbilar