Annonser: 70

Komatsu skotare

Här är en lista över annonser för begagnade skotare från Komatsu till salu på Mascus. Du kan sortera skotare från Komatsu på pris,tillverkningsår eller land. Använd navigeringen till vänster för att avgränsa din sökning, eller läs mer om Komatsu skotare i vårt Märkesindex.

Läs mer Stäng
annonser/sida

Begagnade Komatsu skotare

Komatsu Forest är en av världens största tillverkare av skotare och andra skogsmaskiner. Men företaget har sin rötter i Umeå Mekaniska som grundades 1961. 1976 övergick verksamheten till Volvo BM som inledde ett sammarbete med Valmet. 1996 såldes Valmet till finska företaget SISU och därefter 1999 till Partek. Men sedan 2004 är det den japanska koncernen Komatsu som är ägare. Tillverkning av Kamutsu skotare sker än idag i Umeå, förutom bandkående Komatsu skotare som tillverkas i USA.

Du kontaktar säljaren av Komatsu skotare direkt

Mascus äger inte eller säljer någon av de begagnade Komatsu skotare. Du kontaktar själv säljaren direkt. Mascus deltar inte heller i affären eller tar nagon provision på ett köp eller en försäljning. Mascus levererar marknadsplatsen där köparen och säljaren möts. När du har hittat den begagnade Komatsu skotare du är ute efter, kontaktar du säljaren per telefon, via mail, eller fyller i kontaktformuläret nederst i annonsen. Kom ihåg att uppge att du hittade annonsen på Mascus. Det kommer påminna vara annonsörer att lägga in alla begagnade Komatsu skotare och fordon på Mascus.

Köpa och sälja begagnade Komatsu skotare

Här på Mascus.se kan du både köpa och sälja begagnade Komatsu skotare. Dels som privatperson men också som återförsäljare.

Hur kan Mascus hjälpa dig att sälja begagnade Komatsu skotare?

Om ditt företag äger begagnade Komatsu skotare är det väldig enkelt. Lägg in din Komatsu skotare på vår webbplats. Till återförsäljare av begagnade skotare har vi specialpaket med en månatlig avgift baserat på antal annonser. For mer information, kontakt oss på Mascus.

Hur lägger jag in en önskas köpa-annons på begagnade Komatsu skotare?

Till och från händer det att du inte hittar exakt den Komatsu skotare du är ute efter att köpa. Då kan du använda var önskas köpa-tjänst. Där fyller du i en förfragan med vad du är ute efter samt beskriver vilken typ av Komatsu skotare du letar efter. Du kan ocksa välja fran vilket land du önskar att köpa ifran. Din förfrågan kommer att bli skickad till återförsäljare av begagnade skotare som använder Mascus, och de skicka i sin tur ett erbjudande till dig. Tjänsten är gratis. Om du inte hittar vad du söker bland Mascus erbjudanden kan du även skicka ut en önskas köpa-förfragan, så får du mer att välja på.

Hur kan Mascus hjälpa dig att finansiera eller transportera den begagnade Komatsu skotare du har köpt?

Varje annons som ligger på Mascus har länkar till finansieringsbolag och transportörer som kan hjälpa dig med din begagnade Komatsu skotare. Genom att klicka på en eller flera av aktörerna kommer du finna all den information du behöver. Fyll i uppgifterna och skicka. Du kommer omedelbart att få en bekräftelse per e-post. Hur det fungerar kan du läsa mer om här.

Vad bör du tänka på när du köper en begagnad Komatsu skotare på Mascus?

Mascus deltar inte i affären mellan köpare och säljare och på var webbplats har vi annonser från både professionella återförsäljare och privata säljare – i praktiken betyder det att vem som helst kan lägga in annonser. Det fungerar på samma sätt som annonsering i tidningar så använd sunt förnuft. Här har du några råd om säkerhet du bör läsa igenom. Läs även vara generella regler för användning.

Varför bör du registrera dig själv om du bara önskar att köpa begagnade Komatsu skotare?

När du är registrerad som användare hos Mascus har du tillgång till flera tjänster som sök, sammankoppling med säljare samt möjlighet att skicka en förfragan om begagnade Komatsu skotare enklare och snabbare. Du behöver inte kopiera eller skriva ut dina sökningar, prospekten eller förfrågningarna du har skickat – du kan lagra dem i vårt system. Registreringen är gratis och ger dig ett antal olika möjligheter. Dessutom kommer det ständigt nya tjänster och lösningar för dig som är registrerade användare.