Sök begagnad utrustning Stäng » Avancerad sökning

  Sätt in en efterlysning
  Annonser: 3 843

  Saxliftar

  Nedan ser du alla annonser för begagnade saxliftar inom Entreprenad på Mascus. Välj från alla märken om du vill se alla begagnade saxliftar sorterade efter märke. Du kan också avgränsa resultaten genom att välja sökfilter i navigeringen.

  Skulle du inte hitta den typ av maskin/fordon du är ute efter så kan du efterlysa den via vår önskas köpas-tjänst. Klicka här för att ta dig vidare till tjänsten och beskriv vad du är ute efter.

  Läs mer Stäng
  annonser/sida

  Begagnade saxliftar

  En saxlift har en plattform som är monterad på lyftarmar i form av saxar. Plattformen kan vara lite olika stor och rymma en eller flera personer. De flesta saxliftar har oftast fyra hjul men det finns vissa som har 3. Saxliftar finns för inomhusbruk och utomhusbruk. Det finns också saxliftar som är terränggående med grova däck och hög markfrigång. Saxliftar finns med elmotorer, dieselmotor eller manuellt handdragna. Saxliftar finns i arbetshöjder från cirka omkring 5 meter och värstingar med arbetshöjd på ca 34 meter.

  Hos Mascus hittar du saxliftar från hela värden. Din marknad för att sälja eller köpa en saxlift är med andra ord global. Både när du ska köpa och när du ska sälja. Vi finns i över 50 länder och vi har lösningar för transporter som gör ditt köp eller försäljning enklare.

  Begagnade saxliftar till salu

  Tack vare att Mascus finns i hela världen har vi en marknad som är unik. När du är på jakt efter en saxlift är det stor chans att du hittar en som passar ditt behov. Vill du sälja har du en global marknad till ditt förfogande.

  När det inte är några begagnade saxliftar tillgängliga finns det ett verktyg som heter ÖNSKAS KÖPAS. Tjänsten är kostnadsfri att använda. Fyll i kontaktformuläret så skickar vi en förfrågan till alla som säljer saxliftar. Säljarna kan sedan kontakta dig när de har fordonet/maskinen i lager.

  Hur kan du köpa en begagnad saxlift

  När du har hittat en begagnad saxlift du vill köpa, kontaktar du säljaren direkt. Använd kontaktuppgifterna i annonsen. Du kan visa telefonnummer och ringa säljaren direkt eller fylla i kontaktformuläret på sidan. Tänk på att tala om att du har hittat annonsen på Mascus.

  Om du vill få ett erbjudande angående finansiering eller transport, klicka på logotyperna till våra samarbetspartner under bilderna på annonssidan. Mascus kan också hjälpa dig hitta andra tjänster som hyra, reparation, reservdelar och tillbehör till entreprenadmaskiner.

  Hur säljer du en begagnad saxlift

  Har du en begagnad saxlift som du vill sälja, kan du lägga in en annons på Mascus.se. Oavsett om du är privatperson eller om du har ett företag kan du lägga in annonser på Mascus. Om du inte är registrerad användare lägger du in dina kontaktuppgifter och Mascus-kontot kommer bli registrerat direkt. Kontot är kostnadsfritt och ger dig många fördelar såsom att spara annonser och hålla kontroll på dina sökningar. Om du är registrerad användare behöver du bara logga in. Alla dina kontaktuppgifter kommer att bli automatiskt ifyllda.

  Registrera dig som återförsäljare

  Använder du Mascus ofta för att sälja och köpa fordon bör du registrera sig som återförsäljare för att få tillgång till funktioner som ditt lager på 38 språk, köpförfrågningar på e-post och telefon, lagerhanteringssystem, statistik över dina annonseringsresultat, en sida på vår internationella handlarkatalog, efterfrågningar på e-post från köpare.

  Övriga tjänster för återförsäljare av saxliftar

  Webbshop
  Hos Mascus har vi flera olika tjänster för dig som är återförsäljare för saxliftar och andra typer av entreprenadmaskiner. Vill du exempelvis ha dina egna objekt på din egen webbplats kan du använda dig av vår webbshop som innehåller dina objekt. Läs mer om vår webbshop för begagnade fordon och maskiner.

  Intranät
  Har du som återförsäljare flera olika försäljningsställen och vill optimera möjligheten att lägga upp samtliga maskiner och fordon på er webbplats, övervaka försäljningen och förbättra informationsflödet mellan olika enheter, så är Mascus Intranät rätt lösning för er. Läs mer om Mascus Intranet Solution.

  Prisindikator
  En av de bästa tjänsterna vi har hos Mascus för dig som återförsäljare är Mascus Prisindikator. Det är en onlinetjänst som hjälper säljare att ta fram automatiska värderingar av dina begagnade objekt. Som återförsäljare kan du använda Mascus Prisindikator för att få en samlad bild av tillgänglig marknadsinformation från olika källor som ligger till grund för din värdering. Mascus Prisindikator kan också används som en oberoende värderingshjälp som man kan referera till när du presenterar en värdering till kund. Läs mer om Mascus Prisindikator.

  Viktigt att komma ihåg när du säljer eller köper saxliftar

  Mascus deltar inte i affären mellan säljare och köpare. På vår webbplats har vi annonser från både professionella återförsäljare och privata säljare – i praktiken betyder det att vem som helst kan lägga in annonser. Det fungerar på samma sätt som annonsering i tidningar så använd sunt förnuft när du ska köpa ett fordon eller en maskin.

  Säljare och köpare på en global marknad

  Med över 4 500 000 besök av köpare varje månad är Mascus världens snabbast växande webbplats för att köpa och sälja tunga maskiner och lastbilar. Du kan alltså köpa och sälja fordon och maskiner över hela värden. Vi finns i över 50 länder. Besök Mascus ofta, nya annonser för begagnade saxliftar och andra entreprenadmaskiner uppdateras ständigt. Har du några frågor om att sälja eller köpa begagnade saxliftar, kontakta det svenska Mascus-teamet.