Sök begagnad utrustning Stäng » Avancerad sökning

  Sätt in en efterlysning
  Annonser: 8 090

  Hjullastare

  Nedan ser du alla annonser för begagnade hjullastare inom Entreprenad på Mascus. Välj från alla märken om du vill se alla begagnade hjullastare sorterade efter märke. Du kan också avgränsa resultaten genom att välja sökfilter i navigeringen.

  Skulle du inte hitta den typ av maskin/fordon du är ute efter så kan du efterlysa den via vår önskas köpas-tjänst. Klicka här för att ta dig vidare till tjänsten och beskriv vad du är ute efter.

  Läs mer Stäng
  annonser/sida

  Hjullastare

  En hjullastare använder du för lastning. Vanliga tillämpningsområden är gruvor, sandtag mm. Den första hjullastaren tillverkades av Volvo 1954. Hjullastaren är ett mångsigt fordon som går att anpassa till flera olika applikationer.

  Begagnade hjullastare

  Volvo, Caterpillar, Komatsu, JCB och Case är några av de varumärken du hittar I annonserna på Mascus. Vi vill att du ska känna dig trygg i att köpa din beg. maskin via Mascus. Därför ställer vi höga krav på våra annonsörer.

  Tack vare att Mascus finns i hela världen har vi en marknad som är unik. När du är på jakt efter en hjullastare är det stor chans att du hittar en som passar ditt behov hos oss. När du vill sälja har du även då en global marknad till ditt förfogande

  Hur säljer du en begagnad hjullastare

  Har du en begagnad hjullastare som du vill sälja kan du lägga in en annons på Mascus.se. Oavsett om du är privatperson eller om du har ett företag kan du lägga in annonser på Mascus. Om du inte är registrerad användare lägger du in dina kontaktuppgifter och Mascus-kontot kommer bli registrerat automatiskt. Kontot är kostnadsfritt och ger dig många fördelar såsom att spara annonser och hålla kontroll på dina sökningar. Om du är registrerad användare behöver du bara logga in och alla dina kontaktuppgifter kommer att då automatiskt bli ifyllda.

  Registrera dig som återförsäljare

  Använder du Mascus ofta för att sälja fordon bör du registrera dig som återförsäljare för att få tillgång till funktioner som ditt lager på 38 språk, lagerhanteringssystem, statistik över dina annonseringsresultat, en sida på vår internationella handlarkatalog och efterfrågningar på e-post och telefon från köpare.

  Hur kan du köpa en begagnad hjullastare

  När du har hittat en begagnad hjullastare du vill köpa, kontaktar du säljaren direkt. Använd kontaktuppgifterna i annonsen. Du kan visa telefonnummer och ringa säljaren direkt eller fylla i kontaktformuläret på sidan. Tänk på att tala om att du har hittat annonsen på Mascus.

  Om du vill få ett erbjudande angående finansiering eller transport, klicka på logotyperna till våra samarbetspartner under bilderna på annonssidan. Mascus kan också hjälpa dig hitta andra tjänster såsom hyra, reparation, reservdelar och tillbehör till entreprenadmaskiner.

  Övriga tjänster för återförsäljare av hjullastare

  Hos Mascus har vi flera olika tjänster för dig som är återförsäljare för hjullastare och andra typer av entreprenadmaskiner. Vill du exempelvis ha dina objekt på din egen webbplats kan du använda dig av vår webbshop som innehåller dina objekt. Läs mer om vår webbshop för begagnade fordon och maskiner.

  Har du som återförsäljare flera olika försäljningsställen och vill optimera möjligheten att lägga upp samtliga maskiner och fordon på er webbplats, övervaka försäljningen och förbättra informationsflödet mellan olika enheter, så är Mascus Intranät rätt lösning för er. Läs mer om Mascus Intranet Solution.

  Som återförsäljare kan ni också nyttja möjligheten att skapa en tryckt katalog över era objekt. Det går naturligtvis också utmärkt att skapa en pdf som ni kan skicka via e-post eller på andra sätt distribuera till era kunder. Läs mer om vårt verktyg för att skapa en tryckt katalog av era begagnade objekt.

  Vill du dra trafik till din webbplats har vi också fina möjligheter att erbjuda skräddarsydda bannerlösningar på mascus.se. Vårt säljteam hjälper dig med att ta fram ett bra paket som kommer att visas på lämpliga sidor på mascus.se. Läs mer om våra banner-paket.

  En av de bästa tjänsterna vi har hos Mascus för dig som återförsäljare är Mascus Prisindikator. Det är en onlinetjänst som hjälper säljare att ta fram automatiska värderingar av dina begagnade objekt. Som återförsäljare kan du använda Mascus Prisindikator för att få en samlad bild av tillgänglig marknadsinformation från olika källor som ligger till grund för din värdering. Mascus Prisindikator kan också används som en oberoende värderingshjälp som man kan referera till när du presenterar en värdering till kund. Läs mer om Mascus Prisindikator.

  Viktigt att komma ihåg när du säljer eller köper hjullastare

  Mascus deltar inte i affären mellan säljare och köpare. På vår webbplats har vi annonser från både professionella återförsäljare och privata säljare – i praktiken betyder det att vem som helst kan lägga in annonser. Det fungerar på samma sätt som annonsering i tidningar så använd sunt förnuft när du ska köpa- eller sälja ett fordon eller en maskin.

  Säljare och köpare på en global marknad

  Med över 4 500 000 besök av köpare varje månad är Mascus världens snabbast växande webbplats för att köpa och sälja tunga maskiner och lastbilar. Du kan alltså köpa och sälja fordon och maskiner över hela värden. Vi finns i över 50 länder. Besök Mascus ofta, nya annonser för begagnade hjullastare och andra entreprenadmaskiner uppdateras ständigt.

  Har du några frågor om att sälja eller köpa begagnade hjullastare, kontakta det svenska Mascus-teamet.

  Bild på hjullastare

  Begagnade hjullastare