Annonser: 328

Byggställningar

Nedan ser du alla annonser för begagnade byggställningar inom Entreprenad på Mascus. Välj från alla märken om du vill se alla begagnade byggställningar sorterade efter märke. Du kan också avgränsa resultaten genom att välja sökfilter i navigeringen.

Skulle du inte hitta den typ av maskin/fordon du är ute efter så kan du efterlysa den via vår önskas köpas-tjänst. Klicka här för att ta dig vidare till tjänsten och beskriv vad du är ute efter.

Läs mer Stäng
annonser/sida

Köp begagnade byggställningar på Mascus

På Mascus kan du finna begagnade byggställningar med de funktioner som passar just dina behov. Det finns begagnade byggställningar av många olika märken hos Mascus och det är högst troligt att du finner den byggställning som passar just det du önskar. Hi-wAY, ALTREX och Mueba är bara några exempel på märken av begagnade byggställningar du kan finna hos Mascus.

Förutom begagnade byggställningar kan du finna begagnade entreprenadmaskiner hos Mascus. Köp och sälj begagnade entreprenadmaskiner på ett enkelt sätt både i Sverige och i hela Europa.

Sälja och köpa begagnade byggställningar

Har du hittat en begagnad byggställning du vill köpa? Kontakta då säljaren genom att använda de kontaktuppgifter som finns vid varje annons. Genom att köpare och säljare har direktkontakt är Mascus inte inblandad i köpprocessen och kostnaderna hålls nere. Det finns inga mellanhänder när du vill köpa en byggställning på Mascus, Europas största marknadsplats på Internet.

Sälj din byggställning på Mascus.se genom att registrera dig som slutanvändare eller återförsäljare och börja sedan din annonsering. Om du planerar att regelbundet använda Mascus för att köpa och sälja begagnade byggställningar eller entreprenadmaskiner, registrerar du dig som återförsäljare och får då tillgång till fler funktioner och specialerbjudanden.

Har du frågor om försäljning av begagnade byggställningar eller andra produkter för byggarbeten som t ex kompressorer och containrar? på Mascus i Sverige!