Annonser: 210

Begagnade arbetsbåtar, pråmar och pontoner

Nedan ser du alla annonser för begagnade arbetsbåtar, pråmar och pontoner inom Entreprenad på Mascus. Välj från alla märken om du vill se alla begagnade arbetsbåtar, pråmar och pontoner sorterade efter märke. Du kan också avgränsa resultaten genom att välja sökfilter i navigeringen.

Skulle du inte hitta den typ av maskin/fordon du är ute efter så kan du efterlysa den via vår önskas köpas-tjänst. Klicka här för att ta dig vidare till tjänsten och beskriv vad du är ute efter.

Läs mer Stäng
annonser/sida

Begagnade pråmar

En pråm är ett lastfartyg som främst är avsedd att bogseras. Den har vanligtvis ett fartygsskrov som för det mesta är flatbottnad och platt i både för och akter. Pråmar kan puffas framför en bogserbåt men det vanligaste är att bogserbåten bogserar pråmen. Pråmar förekommer i flod-, insjö- och havstrafik. Det finna också pråmar med egen framdrivning.

Köp och sälj en begagnad pråm

Det är lätta att köpa och sälja begagnade pråmar [modell] hos oss. Vi ger dig möjlighet att lägga in och men också se annonser. Vill du köpa förhandlar du direkt med säljaren. Mascus är inte inblandad i affären. Du kan använda sökfunktionen för att hitta begagnade pråmar eller själv lägga in att du önskar köpa för att visa att du är på jakt efter en begagnad pråmar.

Hur kan jag sälja en begagnad pråm via Mascus?

Mascus hjälper dig med att sälja din begagnade pråm. För att göra det måste du registrera dig som användare. Om du regelbundet säljer begagnade pråmar eller du har ett antal entreprenadfordon till salu, skall du registrera dig som återförsäljare. Vi har olika paket till återförsäljare av pråmar. Om du har en pråmar, kan du registrera dig som privatanvändare och utnyttja fördelarna med gratis registrering.

Hur kan jag köpa en begagnad pråmar via Mascus?

När du hittar en begagnad pråmar på mascus.se finns säljarens namn och kontaktuppgifter som telefonnummer och e-post så att du enkelt kan ta kontakt och få mer information om den begagnade pråm du er intresserad av. Kom ihåg: Mascu tar inget betalt för det.