Annonser: 164

Begagnade Volvo fh500 dragbilar till salu

Här är alla annonser för begagnade dragbilar till salu. Du kan sortera dem efter tillverkningsår, pris, drifttimmar eller land. Använd navigeringen för att avgränsa sökningen.

Läs mer Stäng
annonser/sida

Begagnade Volvo FH 500

FH står för Front High. FH är Volvos största frontbyggda lastbil. 500 i Volvo FH 500 står för 500 hästkrafter. Volvo FH 500 kan fås med iShift-växellåda eller manuell växellåda. Den byggs i Volvo lastvagnars fabriker i Tuve och Gent. Men också i Volvos olika monteringsfabriker runt om i världen. Motorn till en Volvo FH 500 tillverkas i Skövde och lastbilshytten i Umeå.

Hur kan jag sälja mina begagnade Volvo FH 500 genom Mascus?

Mascus hjälper dig med att sälja din begagnade Volvo FH 500 men är inte ägare eller återförsäljare av någon av de begagnade lastbilar. Du kontaktar själv säljaren direkt så Mascus deltar inte som partner och mottar ingen provision på köp eller försäljning. Mascus är marknadsplatsen där köpare och säljare möts. När du har hittat den begagnade Volvo FH 500 du är ute efter, kontaktar du säljaren på telefon, via mail, eller fyller i kontaktformuläret i annonsen. Kom ihåg att uppge att du hittade annonsen på Mascus. Det gör att våra annonsörer kommer lägga in alla begagnade Volvo FH 500 på Mascus.

Varje annons som ligger på Mascus har länkar till finansbolag och transportörer som kan hjälpa dig med din begagnade Volvo FH 500. För att få kontakt med dem klicka på logotypen till en eller flera av företagen, fyll i formuläret och skicka. Då kommer du att motta en bekräftelse per e-post.

Hur kan jag köpa begagnade Volvo FH 500?

Av och till händer det att du inte hittar den Volvo FH 500 du är ute efter. Vi rekommenderar då att du använder vår önskas köpa-tjänst. Genom att klicka här kan du fylla i en förfrågan på vad du är ute efter och beskriva vilken typ av Volvo FH 500 du letar efter. Du kan också välja från vilket land du vill köpa ifrån. Vi finns i över 45 länder och marknader. Din förfrågan kommer att skickas till återförsäljare av begagnade lastbilar som använder Mascus, och de skickar ett förslag till dig när de får in något som passar mot ditt önskemål. Tjänsten är gratis.

Bild Volvo FH 500

Begagnade Volvo FH 500 lastbilar