Annonser: 103

Scania r730 lastbil / Lastbilar till salu

Här är alla annonser för begagnade lastbil / Lastbilar till salu. Du kan sortera dem efter tillverkningsår, pris, drifttimmar eller land. Använd navigeringen för att avgränsa sökningen.

Läs mer Stäng
annonser/sida

Begagnade Scania R730

Scania R730 har som modellbeteckningen visar en motor på 730 hästkrafter, vilket i kilowatt är 537kW. Scania R730 finns i flera olika varianter som skåpbil, kylbil, chassi, tippbil, krokbil, flakbil, dragbil och kranbil. Samt många andra typer av lastbilar. Med sina 730 hk är Scania 730 en slitstark lastbil som kan ta mycket last. R-serien introducerades våren 2004 som en efterträdare till 4-serien. 2016 kom den andra generationen av R-serien. Scania R730 tillverkades Södertälje, Zwolle och Angers.

Du kontaktar säljaren av Scania R730 direkt

Mascus äger inte eller säljer någon av de begagnade Scania R730. Du kontaktar själv säljaren direkt. Mascus deltar inte heller i affären eller tar någon provision på ett köp eller en försäljning. Mascus levererar marknadsplatsen där köparen och säljaren möts. När du har hittat den begagnade Scania R730 du är ute efter, kontaktar du säljaren per telefon, via mail, eller fyller i kontaktformuläret nederst i annonsen. Kom ihåg att uppge att du hittade annonsen på Mascus. Det kommer påminna våra annonsörer att lägga in alla begagnade Scania R730 och fordon på Mascus.

Köpa och sälja begagnade Scania R730

Här på Mascus.se kan du både köpa och sälja begagnade Scania R730. Dels som privatperson men också som återförsäljare.

Hur kan Mascus hjälpa dig att sälja begagnade Scania R730?

Om ditt företag äger begagnade Scania R730 är det väldig enkelt. Lägg in din Scania R730 på vår webbplats. Till återförsäljare av begagnade lastbilar har vi specialpaket med en månatlig avgift baserat på antal annonser. For mer information, kontakt oss på Mascus.

Hur lägger jag in en önskas köpa-annons på begagnade Scania R730?

Till och från händer det att du inte hittar exakt den Scania R730 du är ute efter att köpa. Då kan du använda vår önskas köpa-tjänst. Där fyller du i en förfrågan med vad du är ute efter samt beskriver vilken typ av Scania R730 du letar efter. Du kan också välja från vilket land du önskar att köpa ifrån. Din förfrågan kommer att bli skickad till återförsäljare av begagnade lastbilar som använder Mascus, och de skicka i sin tur ett erbjudande till dig. Tjänsten är gratis. Om du inte hittar vad du söker bland Mascus erbjudanden kan du även skicka ut en önskas köpa-förfrågan, så får du mer att välja på.

Vad bör du tänka på når du köper en begagnad Scania R730 på Mascus?

Mascus deltar inte i affären mellan köpare och säljare och på vår webbplats har vi annonser från både professionella återförsäljare och privata säljare – i praktiken betyder det att vem som helst kan lägga in annonser. Det fungerar på samma sätt som annonsering i tidningar så använd sunt förnuft.

Bild Scania R730

Begagnade Scania R730 lastbilar