Annonser: 143

Scania 144 lastbil / Lastbilar till salu

Här är alla annonser för begagnade lastbil / Lastbilar till salu. Du kan sortera dem efter tillverkningsår, pris, drifttimmar eller land. Använd navigeringen för att avgränsa sökningen.

Läs mer Stäng
annonser/sida

Begagnade Scania 144

Scania 144 tillhörde Scanias så kallade 4-serie. Den tillverkades mellan 1995 och 2004 i Europa men fortsatte tillverkas i Brasilien för den sydamerikanska marknaden fram till 2007. 4-serien kom med flera olika sorters motorer, fyra olika chassin och tre olika hytter. Siffrorna i Scania 144 är uppdelade i två olika delar. Den sista siffran är att den tillhör 4-seerien. 14 står för att det är en 14-liters motor. Den hade mellan 340 och 380 hästkrafter. En spännande detalj med Scania 144 och faktiskt hela 4-serien är att den är designad av Bertone.

Modellbeteckning på en Scania 144 följs också av en bokstav. L, D, C och G vilket anger vilken typ av chassi den har.

Köp och sälj begagnade Scania 144

Det är lätta att köpa och sälja begagnade Scania 144 hos oss. Vi ger dig möjlighet att lägga in och men också se annonser. Vill du köpa förhandlar du direkt med säljaren. Mascus är inte inblandad i affären. Du kan använda sökfunktionen för att hitta begagnade lastbilar eller själv lägga in att du önskar köpa för att visa att du är på jakt efter en begagnad Scania 144.

Hur kan jag sälja min begagnade Scania 144 via Mascus?

Mascus hjälper dig med att sälja din begagnade Scania 144. För att göra det måste du registrera dig som användare. Om du regelbundet säljer begagnade lastbilar eller du har ett antal transportfordon till salu, skall du registrera dig som återförsäljare. Vi har olika paket till återförsäljare av Scania 144. Om du har en Scania 144, kan du registrera dig som privatanvändare och utnyttja fördelarna med gratis registrering.

Hur kan jag köpa en begagnad Scania 144 via Mascus?

När du hittar en begagnad Scania 144 på mascus.se finns säljarens namn och kontaktuppgifter som telefonnummer och e-post så att du enkelt kan ta kontakt och få mer information om den begagnade lastbilar du er intresserad av. Kom ihåg: Masuc tar inget betalt för det.

Bild Scania 144

Begagnade Scania 144 lastbilar