Sökresultat

Här är en lista över annonser för begagnade begagnade transportfordon från PPM till salu på Mascus. Du kan sortera begagnade transportfordon från PPM på pris,tillverkningsår eller land. Använd navigeringen till vänster för att avgränsa din sökning, eller läs mer om PPM begagnade transportfordon i vårt Märkesindex.

5 Sökresultat för "PPM transportfordon"
annonser/sida
 • PPM 380ATT Drehkranz, 2014, Övriga

  PPM 380ATT Drehkranz

  Övriga
  2014
  Tyskland

  Pris på begäran
 • PPM 1404 / 4x4x4 / Hubkraft, 1982, Kranbilar

  PPM 1404 / 4x4x4 / HubkraftRegistreringsår: 01.01.1982

  Kranbilar
  1982
  Tyskland

  114 704 SEK
 • PPM ATT 400 35 TON, 1999, Kranbilar

  PPM ATT 400 35 TONAxelkonfiguration: 4x4, Max. lyftkapacitet: 35000, Tilläggsutrustning: Kran PTO ABS , Tillverkningsland: nl

  Kranbilar
  1999 78 750 km
  Nederländerna, Schiedam, Nederland

  477 130 SEK
 • PPM ATT 400, 1999, Styckegodskranar

  PPM ATT 400Lyftkapacitet: 3.50006e+006, Jib: Ja

  Styckegodskranar
  1999
  Nederländerna, Holten

  544 604 SEK
 • PPM 30T ATT 350, 1999, Övriga kranar

  PPM 30T ATT 350

  Övriga kranar
  1999
  Frankrike

  Pris på begäran

Hur kan Mascus hjälpa dig hitta begagnade transportfordon i kategorin?

Letar du efter begagnade transportfordon till salu är det bra att veta att underkategorierna för begagnade transportfordon är inlagda av säljare, av transport- och logistikföretag eller av lastbilsägare. När du söker efter annonser kom ihag att Mascus inte äger de begagnade transportfordonen, utan du kontaktar fordonens säljare direkt. Mascus deltar inte i nagra transaktioner eller tar ut nagon provision.

När du hittar ditt transportfordon kontakta fordonets säljare med hjälp av angivet telefonnummer eller e-post nedan. Du kan ocksa fylla i kontaktformuläret under annonsen. När du kontaktar säljaren kom ihag att nämna Mascus, sa att vara annonsörer fortsätter lägga upp sina transportfordon hos Mascus. Du kan i kategorin transportfordon se följande fordon och tillbehör:

Begagnade lastbilar

Begagnade dragbilar

Begagnade efterfordon

Begagnade lätta lastbilar och skapbilar under 3,5 ton

Begagnade bussar

Begagnade lasthanterings-maskiner

Begagnade tillbehör och reservdelar till lastbilar

Hur kan Mascus hjälpa mig i försäljning av mitt begagnade transportfordon?

Om ni är ett företag som äger det begagnade transportfordonet är det enkelt. Lägg ut fordonet pa var webbplats. Hur mycket det kostar kan du läsa i var prislista. Vi har även specialpaket med manadskostnad och begränsat antal annonsupplägg för vara säljare. Vill du veta mer om vara specialpaket, kontakta Mascus i Sverige.

Hur skickar du en annonsförfragan för begagnade transportfordon?

Ibland kan det hända att du inte hittar exakt rätt transport att köpa. Vi föreslar därför att du använder var tjänst för efterlysning ett fordon. Genom att klicka här kan du fylla i en efterlysning där du beskriver vilken typ och vilket märke pa begagnade transportfordon du vill ha annonser om. Du kan även definiera fran vilket land du vill köpa.

Din efterlysning gar iväg till säljare av begagnade transportfordon som använder Mascus och de kommer att skicka dig erbjudanden. Tjänsten är gratis sa använd den även om du har hittat ett antal fordon men vill fa fler erbjudanden

Hur kan Mascus hjälpa mig att finansiera eller transportera begagnade transportfordon jag har hittat pa webbplatsen?

Varje presenterad produkt till salu har även logotyper för transport och finansiella tjänster som kan hjälpa dig för att fa hem ditt begagnade transportfordon. Klicka pa logotypen för en eller flera av dem far du formulär att fylla i. Du far ett anbud direkt via e-post. Hur tjänsten fungerar hittar du här.

Vilka säkerhetsfragor behöver jag komma ihag när jag köper begagnade transportfordon jag har hittat pa Mascus?

Mascus har ingenting med transaktionen att göra och pa var webbplats har vi annonser fran bade professionella och privata säljare. I praktiken innebär det att vem som helst kan lägga upp en annons pa var webbplats, detsamma gäller annonser i klassiska tidningar. Sa använd ditt förnuft. Vi har ett antal säkerhetsrad du bör läsa först, läs även var information om generell användning.

Varför ska jag registrera mig bara för att köpa begagnade transportfordon?

Mascus erbjuder flera finesser för dig som Mascusmedlem. Du kan bade lättare och snabbare söka, jämföra och skicka efterlysningar pa annonser för begagnade transportfordon. Du behöver inte heller skriva om din kontaktinformation eller söka mer än en gang pa annonser du tittat pa eller kontakter du har skickat. Tack vare ditt medlemskap kan du lagra dem.

Vi lägger hela tiden till nya finesser för dig som registrerad användare. Registreringen är gratis och ger dig massor av möjligheter.