Annonser: 52

Begagnade Mercedes-Benz tourismo bussar till salu

Här är alla annonser för begagnade bussar till salu. Du kan sortera dem efter tillverkningsår, pris, drifttimmar eller land. Använd navigeringen för att avgränsa sökningen.

annonser/sida

Begagnade Mercedes-Benz Tourismo

Mercedes-Benz Tourismo (är en turistbuss buss tillverkad av Mercedes-Benz sedan 1994. Den tillverkas vid Mercedes-Benz bussfabrik i Hoşdere, Istanbul, Turkiet. 2006 blev Turismon uppdaterad och 2017 gjordes den tredje generationen.

2004 var Turismon 10 år och över 10 000 bussar var tillverkade. Det året tillverkades en jubileumsversion av Mercedes-Benz Turismo kallad ”Edition 10 000”. Den går att känna igen på en kromad rand runt den trekantiga stjärnan i fronten. Totalt gjordes 70 stycken. Mercedes-Benz Turismo finns med motorerna OM 936 or OM 470 6-cylinders dieselmotorer. Idag är kapaciteten upp till 60 passagerare.

Köp och sälj begagnade Mercedes-Benz Tourismo

Det är lätta att köpa och sälja begagnade Mercedes-Benz Tourismo hos oss. Vi ger dig möjlighet att lägga in och men också se annonser. Vill du köpa förhandlar du direkt med säljaren. Mascus är inte inblandad i affären. Du kan använda sökfunktionen för att hitta begagnade bussar eller själv lägga in att du önskar köpa för att visa att du är på jakt efter en begagnad Mercedes-Benz Tourismo.

Hur kan jag sälja min begagnade Mercedes-Benz Tourismo via Mascus?

Mascus hjälper dig med att sälja din begagnade Mercedes-Benz Tourismo. För att göra det måste du registrera dig som användare. Om du regelbundet säljer begagnade bussar eller du har ett antal transportfordon till salu, skall du registrera dig som återförsäljare. Vi har olika paket till återförsäljare av Mercedes-Benz Tourismo. Om du har en Mercedes-Benz Tourismo, kan du registrera dig som privatanvändare och utnyttja fördelarna med gratis registrering.

Hur kan jag köpa en begagnad Mercedes-Benz Tourismo via Mascus?

När du hittar en begagnad Mercedes-Benz Tourismo på mascus.se finns säljarens namn och kontaktuppgifter som telefonnummer och e-post så att du enkelt kan ta kontakt och få mer information om den begagnade bussar du er intresserad av. Kom ihåg: Masuc tar inget betalt för det.

Bild Mercedes-Benz Tourismo

Begagnade Mercedes-Benz Tourismo