Annonser: 424

Mercedes-Benz arocs lastbil / Lastbilar till salu

Här är alla annonser för begagnade lastbil / Lastbilar till salu. Du kan sortera dem efter tillverkningsår, pris, drifttimmar eller land. Använd navigeringen för att avgränsa sökningen.

Läs mer Stäng
annonser/sida

Begagnade Mercedes-Benz Arocs

Mercedes-Benz Arocs riktar sig till byggsektorn. Den finns i många olika karosser, bland annat som tippbilar, betongblandare och som dragbil med två, tre eller fyra axlar. Vikten på en Mercedes-Arocs varierar från 18 till 41 ton. Mercedes-Benz Arocs finns i två varianter, "Loader" och "Grounder". Den senare är en kraftig variant med tjockare ramar på 9 millimeter (0,35 tum).

Mercedes-Benz Arcos introducerades på marknaden 2013 som en efterföljare till Axos. Arcos utvecklades specifikt för sitt behov. Liksom Actros utvecklades för fjärrtransporter och Antos för distributionstransporter. Den främre designen är baserad på Antos, men med en kylargrilldesign som också används i Mercedes-Benz SUV: er.

Begagnade Mercedes-Benz Arocs till salu

Det är smart att registrera sig som återförsäljare för att få tillgång till flera tjänster. Exempelvis kan du använda notifieringstjänster, spara annonser som ser intressanta ut samt samla och hålla ordning på dina förfrågningar. När det inte är några begagnade Mercedes-Benz Arocs tillgängliga finns det ett verktyg som heter ÖNSKAS KÖPAS. Tjänsten är kostnadsfri att använda. Fyll i kontaktformuläret så skickar vi en förfrågan till alla som säljer Mercedes-Benz Arocs. Säljarna kontakta sedan dig när de har fordonet i lager.

Hur kan du köpa begagnade Mercedes-Benz Arocs

När du har hittat en begagnad Mercedes-Benz Arocs som är till salu och du vill köpa, kontaktar du säljaren direkt. Använd kontaktuppgifterna i annonsen eller fyll i kontaktformuläret på sidan. Om du vill få ett erbjudande angående finansiering eller transport, klicka på logotyperna till våra samarbetspartner under bilderna på annonssidan. Mascus kan också hjälpa dig å hitta andra tjänster som hyra, reparation, reservdelar och tillbehör till lastbilar. Du hittar tjänsteaktörerna i Mascus Locator.

Hur säljer du en begagnad Mercedes-Benz Arocs

Du som har en begagnad Mercedes-Benz Arocs som du vill sälja, kan lägga in en annons på Mascus.se. Om du inte är registrerad användare anger du alla kontaktuppgifter och Mascus-kontot kommer att bli registrerat direkt. Om du är registrerad användare behöver du bara logga in för att lägga in annonsen. Alla dina kontaktuppgifter kommer att bli automatisk ifyllda. Använder du Mascus ofta för att sälja och köpa fordon bör du registrera sig som återförsäljare för att få tillgång till specialerbjudanden.

Bild Mercedes-Benz Arocs

Begagnade Mercedes-Benz Arocs