Sök begagnad utrustning Stäng » Avancerad sökning

  Sätt in en efterlysning
  Annonser: 6

  Begagnade IMT transportfordon

  Här är en lista över annonser för begagnade transportfordon från IMT till salu på Mascus. Du kan sortera transportfordon från IMT på pris,tillverkningsår eller land. Använd navigeringen till vänster för att avgränsa din sökning, eller läs mer om IMT transportfordon i vårt Märkesindex.

  Läs mer Stäng
  annonser/sida
  • IMT 17/117SL, 2010, SkogskranarIMT 17/117SL

   Skogskranar
   2010
   United States, Fontana, California

   640 570 SEK
  • IMT 16/117, 2008, SkogskranarIMT 16/117

   Skogskranar
   2008
   United States, Hatfield, Pennsylvania

   468 605 SEK
  • IMT 3820, 2001, KranbilarIMT 3820

   Kranbilar
   2001
   United States, Hatfield, Pennsylvania

   253 648 SEK
  • IMT 16000 S III, 2005, SkogskranarIMT 16000SIII

   Skogskranar
   2005
   United States, Covington, Tennessee

   171 965 SEK
  • IMT 3016, 1980, KranbilarIMT 3016

   Kranbilar
   1980
   United States, Downers Grove, Illinois

   24 935 SEK
  • IMT 5200R, 2008, SkogskranarIMT 5200R

   Skogskranar
   2008
   United States, Brighton, Colorado

   85 553 SEK
  • Kan du inte hitta vad du söker efter? Sätt in en efterlysning

  Hur kan Mascus hjälpa dig hitta begagnade transportfordon i kategorin?

  Letar du efter begagnade transportfordon till salu är det bra att veta att underkategorierna för begagnade transportfordon är inlagda av säljare, av transport- och logistikföretag eller av lastbilsägare. När du söker efter annonser kom ihag att Mascus inte äger de begagnade transportfordonen, utan du kontaktar fordonens säljare direkt. Mascus deltar inte i nagra transaktioner eller tar ut nagon provision.

  När du hittar ditt transportfordon kontakta fordonets säljare med hjälp av angivet telefonnummer eller e-post nedan. Du kan ocksa fylla i kontaktformuläret under annonsen. När du kontaktar säljaren kom ihag att nämna Mascus, sa att vara annonsörer fortsätter lägga upp sina transportfordon hos Mascus. Du kan i kategorin transportfordon se följande fordon och tillbehör:

  Begagnade lastbilar

  Begagnade dragbilar

  Begagnade efterfordon

  Begagnade lätta lastbilar och skapbilar under 3,5 ton

  Begagnade bussar

  Begagnade lasthanterings-maskiner

  Begagnade tillbehör och reservdelar till lastbilar

  Hur kan Mascus hjälpa mig i försäljning av mitt begagnade transportfordon?

  Om ni är ett företag som äger det begagnade transportfordonet är det enkelt. Lägg ut fordonet pa var webbplats. Hur mycket det kostar kan du läsa i var prislista. Vi har även specialpaket med manadskostnad och begränsat antal annonsupplägg för vara säljare. Vill du veta mer om vara specialpaket, kontakta Mascus i Sverige.

  Hur skickar du en annonsförfragan för begagnade transportfordon?

  Ibland kan det hända att du inte hittar exakt rätt transport att köpa. Vi föreslar därför att du använder var tjänst för efterlysning ett fordon. Genom att klicka här kan du fylla i en efterlysning där du beskriver vilken typ och vilket märke pa begagnade transportfordon du vill ha annonser om. Du kan även definiera fran vilket land du vill köpa.

  Din efterlysning gar iväg till säljare av begagnade transportfordon som använder Mascus och de kommer att skicka dig erbjudanden. Tjänsten är gratis sa använd den även om du har hittat ett antal fordon men vill fa fler erbjudanden

  Vilka säkerhetsfragor behöver jag komma ihag när jag köper begagnade transportfordon jag har hittat pa Mascus?

  Mascus har ingenting med transaktionen att göra och pa var webbplats har vi annonser fran bade professionella och privata säljare. I praktiken innebär det att vem som helst kan lägga upp en annons pa var webbplats, detsamma gäller annonser i klassiska tidningar. Sa använd ditt förnuft. Vi har ett antal säkerhetsrad du bör läsa först, läs även var information om generell användning.

  Varför ska jag registrera mig bara för att köpa begagnade transportfordon?

  Mascus erbjuder flera finesser för dig som Mascusmedlem. Du kan bade lättare och snabbare söka, jämföra och skicka efterlysningar pa annonser för begagnade transportfordon. Du behöver inte heller skriva om din kontaktinformation eller söka mer än en gang pa annonser du tittat pa eller kontakter du har skickat. Tack vare ditt medlemskap kan du lagra dem.

  Vi lägger hela tiden till nya finesser för dig som registrerad användare. Registreringen är gratis och ger dig massor av möjligheter.