Sök begagnad utrustning Stäng » Avancerad sökning

  Sätt in en efterlysning
  Annonser: 3

  Begagnade John Deere 2305 kompakttraktorer till salu

  Här hittar du alla annonser för begagnade kompakttraktorer till salu. Du kan kontakta säljaren av en särskild direkt med hjälp av angiven kontaktdata. Använd navigeringen om du vill avgränsa sökningen.

  Läs mer Stäng
  annonser/sida

  John Deere 2305

  John Deere började bygga 2305:an år 2006. Den blev snabbt en av deras mest populära kompakttraktorer, eftersom den är perfekt för mindre jobb på gården, hemma eller till kommersiellt bruk för trädgårdsarkitekter. Tack vare sin lilla storlek är den mångas favorit eftersom det är enkelt med bränsle och den tar upp lite plats. Om du tänker förvara denna traktor inomhus eller på en trailer glöm inte att ROPS (roll over protection system) är fixerad och inte har några utfällda skenor.
  Modellen 2305 levereras som standard med en Yanmar 1,1L 3-cylindrisk dieselmotor. Kroken har en lyftkapacitet på över 300 kg och 18 hästkrafter. Vridmomentet genererar en kraft på 56,5 nm från motorn och gör att dessa få hästkrafter klarar nästan vilket jobb som helst. Maskinen har en hydraulisk styrning och 145 cm hjulbas som gör det enkelt att manövrera i tuff terräng eller på små ytor. Dessutom går det att fästa en grävare bak på maskinen. Tack vare systemet iMatch™ Quick Hitch är det enkelt att byta tillbehör efter användning.
  Modellen 2305 har dessutom en funktion som gör det möjligt att snabbt och smidigt ändra hastighet och riktning – du får en smidig övergång om du plötsligt behöver backa.