Annonser: 9

Begagnade Kröger inom entreprenadmaskiner

Här är en lista över annonser för begagnade entreprenadmaskiner från Kröger till salu på Mascus. Du kan sortera entreprenadmaskiner från Kröger på pris,tillverkningsår eller land. Använd navigeringen till vänster för att avgränsa din sökning, eller läs mer om Kröger entreprenadmaskiner i vårt Märkesindex.

Läs mer Stäng
annonser/sida
 • Kröger 150 STLB 2, Kranar, delar och tillbehör

  Kröger 150 STLB 2

  Kranar, delar och tillbehör

  Tyskland

  Pris på begäran
 • Kröger MUP 30 HP, 2013, Gruvtruck

  Kröger MUP 30 HP

  Gruvtruck
  2013
  Tyskland

  Pris på begäran
 • Kröger 6205, Kranar, delar och tillbehör

  Kröger 6205

  Kranar, delar och tillbehör

  Tyskland

  Pris på begäran
 • Kröger SG 16 (2,0 m3), Kranar, delar och tillbehör

  Kröger SG 16 (2,0 m3)

  Kranar, delar och tillbehör

  Tyskland

  Pris på begäran
 • Kröger 326, Kranar, delar och tillbehör

  Kröger 326

  Kranar, delar och tillbehör

  Tyskland

  Pris på begäran
 • Kröger 1000 MSCM, Kranar, delar och tillbehör

  Kröger 1000 MSCM

  Kranar, delar och tillbehör

  Tyskland

  Pris på begäran
 • Kröger MUP 20 HP, 2015, Truckar och lastare för gruvor

  Kröger MUP 20 HPFramdäckens kondition: 80%, Allmänt betyg (1-5): 4, Totalvikt: 22000

  Truckar och lastare för gruvor
  2015
  Tyskland, Kunde

  312 627 SEK
 • Kröger MUP 20 HP, 2015, Truckar och lastare för gruvor

  Kröger MUP 20 HPFramdäckens kondition: 80%, Allmänt betyg (1-5): 4, Totalvikt: 22000

  Truckar och lastare för gruvor
  2015
  Tyskland, Kunde

  312 146 SEK
 • Kröger 6000 KMH, Gripar

  Kröger 6000 KMHAllmänt betyg (1-5): 5, Antal tidigare ägare: 1, Passar till följande maskiner: Sennebogen 880 Sennebogen 880 EQ Liebherr LH120 , CE: Ja

  Gripar

  Nederländerna, Amersfoort

  Pris på begäran

Hur hittar jag entreprenadmaskiner i kategorin?

När du letar efter begagnade maskiner som är till salu bör du veta att du kan hitta begagnade entreprenadmaskiner i alla underkategorier. Antingen är det handlare eller entreprenader som säljer maskinerna. Men kom ihag att om du vill köpa nagot du hittar pa Mascus marknadsplats kontaktar du säljaren direkt. Mascus deltar inte i transaktionen och äger inte heller entreprenadmaskinerna som är till salu.

För att kontakta säljaren kan du antingen använda kontaktformuläret under säljarens adress eller ringa det angivna telefonnumret. Meddela säljaren under att du har fatt kontaktuppgifterna fran Mascus marknadsplats. Pa sa sätt far säljaren av entreprenadmaskiner veta nyttan med att använda vara tjänster. Du kan hitta följande begagnade entreprenadmaskiner hos Mascus:

Vad kan jag göra om en begagnad entreprenadmaskin jag letar efter inte är till salu?

Det kan hända att den maskin du letar efter för tillfället inte är till salu. Om detta är fallet föreslar vi att du använder var gratistjänst efterlysning. Din förfragan skickas till säljare av begagnade entreprenadmaskiner som annonserar pa marknadsplatsen Mascus.

Finansiera ett köp eller en organisera transport för entreprenadmaskiner

Under varje annons hittar du elektroniska formulär för köpare, vem som skulle vara intresserad av att finansiera deras köp eller transport av begagnade entreprenadmaskiner. Det enda du behöver göra är att klicka pa logotypen för en finansiär eller ett transportföretag och skicka en förfragan. Läs mer om transport och finansiell service.

Hur kan jag använda Mascus tjänster för att enkelt och säkert köpa begagnade entreprenadmaskiner?

Marknadsplatsen Mascus förenklar kontakten mellan köpare och säljare av begagnade entreprenadmaskiner. Därför har vi skapat flera användbara funktioner som endast registrerade användare har tillgang till. Det är gratis att registrera sig pa Mascus och du kan registrera dig här.

Hur säljer jag begagnade entreprenadmaskiner pa Mascus?

Alla som är intresserade far lägga ut annonser för begagnade entreprenadmaskiner till salu sa länge man följer Mascus regler och prislista. Vi har även speciella paket för säljare och företag som säljer begagnade maskiner. Vill du veta mer, kontakta Mascus i Sverige.

Varför maste jag registrera mig om jag bara vill köpa en begagnad entreprenadmaskin?

Registreringen ger dig möjlighet att använda extra funktioner. Det blir bade lättare och mer effektivt att använda var sökfunktion. Du behöver inte lägga till dina kontaktuppgifter varje gang du önskar kontakta en säljare eller skicka en efterlysning.

Denna tjänst underlättar och snabbar pa processen vid sökning pa grävmaskiner, tillater dig att enkelt jämföra priser och skicka iväg annonsförfragningar utan att behöva fylla i din kontaktinformation flera ganger. Dessutom kan du lagra information om utvalda och redan besökta annonser. Registreringen är gratis och ger dig massor av möjligheter.