Sökresultat

Här är en lista över annonser för begagnade entreprenadmaskiner från Copma till salu på Mascus. Du kan sortera entreprenadmaskiner från Copma på pris,tillverkningsår eller land. Använd navigeringen till vänster för att avgränsa din sökning, eller läs mer om Copma entreprenadmaskiner i vårt Märkesindex.

6 Sökresultat för "Copma entreprenad"
annonser/sida
 • Copma C1230/2 SL, 1990, Övriga lyftmaskiner

  Copma C1230/2 SLTotalvikt: 2245

  Övriga lyftmaskiner
  1990
  Spanien
  7d

  Pris på begäran
 • Copma C765 CLH, 1993, Övriga lyftmaskiner

  Copma C765 CLHTotalvikt: 1300

  Övriga lyftmaskiner
  1993
  Spanien

  Pris på begäran
 • Copma C1130 2P, 1994, Övriga lyftmaskiner

  Copma C1130 2PTotalvikt: 1680

  Övriga lyftmaskiner
  1994
  Spanien

  Pris på begäran
 • Copma HIAB VARIOS, 1992, Övriga lyftmaskiner

  Copma HIAB VARIOSLeveransvillkor: EXW

  Övriga lyftmaskiner
  1992 1000 h
  Spanien, Barcelona

  152 296 SEK
 • Copma C865/3CL, 1999, Övrigt

  Copma C865/3CL

  Övrigt
  1999
  United States, Hatfield, Pennsylvania

  35 139 SEK
 • Copma C865, 2010, Övriga lyftmaskiner

  Copma C865

  Övriga lyftmaskiner
  2010
  Italien

  Pris på begäran

Hur hittar jag entreprenadmaskiner i kategorin?

När du letar efter begagnade maskiner som är till salu bör du veta att du kan hitta begagnade entreprenadmaskiner i alla underkategorier. Antingen är det handlare eller entreprenader som säljer maskinerna. Men kom ihag att om du vill köpa nagot du hittar pa Mascus marknadsplats kontaktar du säljaren direkt. Mascus deltar inte i transaktionen och äger inte heller entreprenadmaskinerna som är till salu.

För att kontakta säljaren kan du antingen använda kontaktformuläret under säljarens adress eller ringa det angivna telefonnumret. Meddela säljaren under att du har fatt kontaktuppgifterna fran Mascus marknadsplats. Pa sa sätt far säljaren av entreprenadmaskiner veta nyttan med att använda vara tjänster. Du kan hitta följande begagnade entreprenadmaskiner hos Mascus:

Begagnade grävlastare

Begagnade grävmaskiner

Begagnade teleskoplastare

Begagnade liftar och kranar

Begagnade dumprar

Begagnade vägbyggnadsmaskiner

Begagnade byggmaskiner

Begagnade lastare

Begagnade redskap och utrustning

Begagnad borrutrustning

Begagnade truckar

Begagnade sopmaskiner

Begagnade fordonstruckar

Vad kan jag göra om en begagnad entreprenadmaskin jag letar efter inte är till salu?

Det kan hända att den maskin du letar efter för tillfället inte är till salu. Om detta är fallet föreslar vi att du använder var gratistjänst efterlysning. Din förfragan skickas till säljare av begagnade entreprenadmaskiner som annonserar pa marknadsplatsen Mascus.

Finansiera ett köp eller en organisera transport för entreprenadmaskiner

Under varje annons hittar du elektroniska formulär för köpare, vem som skulle vara intresserad av att finansiera deras köp eller transport av begagnade entreprenadmaskiner. Det enda du behöver göra är att klicka pa logotypen för en finansiär eller ett transportföretag och skicka en förfragan. Läs mer om transport och finansiell service.

Hur kan jag använda Mascus tjänster för att enkelt och säkert köpa begagnade entreprenadmaskiner?

Marknadsplatsen Mascus förenklar kontakten mellan köpare och säljare av begagnade entreprenadmaskiner. Därför har vi skapat flera användbara funktioner som endast registrerade användare har tillgang till. Det är gratis att registrera sig pa Mascus och du kan registrera dig här.

Hur säljer jag begagnade entreprenadmaskiner pa Mascus?

Alla som är intresserade far lägga ut annonser för begagnade entreprenadmaskiner till salu sa länge man följer Mascus regler och prislista. Vi har även speciella paket för säljare och företag som säljer begagnade maskiner. Vill du veta mer, kontakta Mascus i Sverige.

Varför maste jag registrera mig om jag bara vill köpa en begagnad entreprenadmaskin?

Registreringen ger dig möjlighet att använda extra funktioner. Det blir bade lättare och mer effektivt att använda var sökfunktion. Du behöver inte lägga till dina kontaktuppgifter varje gang du önskar kontakta en säljare eller skicka en efterlysning.

Denna tjänst underlättar och snabbar pa processen vid sökning pa grävmaskiner, tillater dig att enkelt jämföra priser och skicka iväg annonsförfragningar utan att behöva fylla i din kontaktinformation flera ganger. Dessutom kan du lagra information om utvalda och redan besökta annonser. Registreringen är gratis och ger dig massor av möjligheter.