Sök begagnad utrustning Stäng » Avancerad sökning

  Sätt in en efterlysning
  Annonser: 22

  Begagnade avfallskompressorer

  Nedan ser du alla annonser för begagnade avfallskompressorer inom Entreprenad på Mascus. Välj avfallskompressorer från alla märken om du vill se alla begagnade avfallskompressorer sorterade efter märke. Du kan också avgränsa resultaten för avfallskompressorer genom att välja sökfilter i navigeringen.

  Läs mer Stäng
  annonser/sida

  Alla kan köpa begagnade avfallskompressorer

  Vem som helst kan köpa beg. avfallskompressorer på Mascus. Det gäller både dig som privatperson eller om du har ett företag. När du ska köpa en beg. kompressor är det du som kontaktar säljaren. På det sättet slipper du onödiga mellanhänder och extra provision. Vi på Mascus deltar med andra ord inte i köpet, vi bara tillhandahåller marknadsplatsen för att sälja och köpa en entreprenadmaskin .

  Sälj begagnade avfallskompressorer på Mascus

  För att lägga upp en eller flera annonser för en beg. avfallskompressor på Mascus måste du registrera dig som medlem. Registreringen sker direkt och inom ett dygn får du en bekräftelse som säger att du nu är medlem och kan börja nyttja Mascus’ webbplats för att köpa och sälja begagnade kompressorer. Enklare än så kan det inte bli.

  Har du som återförsäljare planer på att använda Mascus regelbundet för försäljning av beg. kompressorer eller andra maskiner för återvinning inom entreprenad registrerar du dig som handlare. Då kan du även ha en butik på Mascus och betala dina annonser med faktura via kreditkort varje kvartal.