BASINFORMATION
ProduktgruppUppvärmnings- och tjältiningsutrustning
Märke / modellTjältining Hydroheater (HeatWork)
Tillverkningsår2017
DETALJER
CEJa
CertifikatCE
Annan informationVintern är här!
Leveranstiderna ökar snabbt, så boka din Heatwork nu!
Vill du ha avbetalning, leasing, eller en offert? Kontakt oss så hjälper vi dig!

HydroHeater: Varmvatten på hjul
HeatWork har utvecklat sin HydroHeater i nära samarbete med ledande fjärrvärmebolag, och riktar sig till alla som behöver värma stora mängder vatten snabbt. HydroHeater lämpar sig för ett stort antal platser och kan transporteras med bil till den plats där den ska användas. Den kräver inga extra komponenter för användning. Den är lätt att använda, och ett innovativt system garanterar att maskinen snabbt kan anslutas till understationer eller värmeväxlare i byggnader, så att slutanvändare inte upplever några avbrott eller begränsningar i sin tillförsel av kranvatten eller värme.

Frostskyddad för vinterbruk
Maskinen är lämplig för användning sommar som vinter. Den våta sidan frostskyddas lätt eftersom den tömms automatiskt efter användning.
Maskinen kan leverera upp till 6.000 liter varmvatten per timme med en reglerbar temperatur från 0-100 °C
Tina och värma upp jord

HydroHeater kan alltså användas för både upptining och uppvärmning av jord genom att ansluta en extra trumma med upptinings slangar. Två slangkretsar säkerställer att den är lika flexibel som HeatWorks andra upptiningssystem, med lika hög prestanda. Maskinen har hög kapacitet och kan tina upp jord på stora ytor, diken, kabeldiken och golv. Kan enkelt värma upp byggnader, hallar etc. utan vattenburna centralvärmesystem genom att ansluta HeatWork Aerotemper.
Kapacitet, flexibilitet och användarvänlighet gör HydroHeater extremt användbar för en rad olika situationer som kräver varmvatten.

Du kan läsa mer här ->
https://heatwork.com/sv/anvandningsomraden/energi-och-katastrofhantering/fjarrvarmebolag/

Ring gärna eller maila för pris och vid frågor:
Urban 070-66 10 192 / urban@esontrading.com
Jörgen 070-66 10 192 / jorgen@esontrading.com

Vi kan även ordna finansiering till en av marknadens lägsta räntor vi bl.a. Nordea Finans!
Välkommen till oss!
Denna [Other] Tjältining Hydroheater (HeatWork) uppvärmnings- och tjältiningsutrustning är inte tillgänglig längre. Denna [Other] Tjältining Hydroheater (HeatWork) uppvärmnings- och tjältiningsutrustning tillverkades 2017. På Mascus SE finner du fler [Other] Tjältining Hydroheater (HeatWork) uppvärmnings- och tjältiningsutrustning. Detaljer - CE: Ja, Certifikat: CE