Wirtgen - Begagnade maskiner och fordon

"En av de stora tjänsterna på Mascus är Mascus Brand info pages. Här kan du snabbt och enkelt få reda på det du vill veta om Wirtgen och få mer information om produkter från Wirtgen.
Nedan kan du välja bland populära modeller från Wirtgen som annonseras just nu på Mascus, och kontakta säljaren direkt.
Du kan se maskiner och fordon från Wirtgen i ditt land eller klicka för att se objekt från alla Mascusländer. Du kan också titta på de allra senaste annonserna för utrustning från Wirtgen eller söka efter handlare som säljer Wirtgen. "
I framtiden kommer du att under märkessidan på Mascus även att hitta kort information om Wirtgen, dvs. företagets historia, användbara länkar till manualer från Wirtgen mm, åsikter om popära modeller från Wirtgen, användares tips, intressant extrautrustning, lista över handlare av begagnade maskiner från Wirtgen.
För närvarande arbetar vi med att ta fram denna information. Om Du är intresserad av, handlar med eller är anställd hos Wirtgen, eller annars har väldigt bra kunskap om Wirtgen och vill hjälpa oss att skapa en användbar informationssida för Wirtgen, maila oss på communication@mascus.com