Walker - Begagnade maskiner och fordon

"En av de stora tjänsterna på Mascus är Mascus Brand info pages. Här kan du snabbt och enkelt få reda på det du vill veta om Walker och få mer information om produkter från Walker.
Nedan kan du välja bland populära modeller från Walker som annonseras just nu på Mascus, och kontakta säljaren direkt.
Du kan se maskiner och fordon från Walker i ditt land eller klicka för att se objekt från alla Mascusländer. Du kan också titta på de allra senaste annonserna för utrustning från Walker eller söka efter handlare som säljer Walker. "
I framtiden kommer du att under märkessidan på Mascus även att hitta kort information om Walker, dvs. företagets historia, användbara länkar till manualer från Walker mm, åsikter om popära modeller från Walker, användares tips, intressant extrautrustning, lista över handlare av begagnade maskiner från Walker.
För närvarande arbetar vi med att ta fram denna information. Om Du är intresserad av, handlar med eller är anställd hos Walker, eller annars har väldigt bra kunskap om Walker och vill hjälpa oss att skapa en användbar informationssida för Walker, maila oss på communication@mascus.com