Valmet - Begagnade maskiner och fordon

"En av de stora tjänsterna på Mascus är Mascus Brand info pages. Här kan du snabbt och enkelt få reda på det du vill veta om Valmet och få mer information om produkter från Valmet.
Nedan kan du välja bland populära modeller från Valmet som annonseras just nu på Mascus, och kontakta säljaren direkt.
Du kan se maskiner och fordon från Valmet i ditt land eller klicka för att se objekt från alla Mascusländer. Du kan också titta på de allra senaste annonserna för utrustning från Valmet eller söka efter handlare som säljer Valmet. "

Valmet begagnade traktorer och skogsmaskiner

Tillverkningen av traktorer från Valmet hade sin start på 50-talet då staten i Finland slog samman flera fabriker till en i och med krigsskadeståndstillverkningen till Sovjetunionen. Under den tiden tillverkade Valmet ett brett sortiment av maskiner, allt från flygplan till fartyg, skogs- och anläggningsmaskiner.

Använd Mascus sökformulär för att finna en begagnad skogsmaskin eller traktor från Valmet.

Sedan 1999 går Valmet och delar av bolaget Rauma under namnet Metso. Valmet-traktorer tillverkas i dag under varumärket Valtra och bolaget AGCO.

Medan traktorer av varumärket Valmet inte längre tillverkas, har tillverkningen av skogsmaskiner fortsatt men av företaget Komatsu Forest. Ägare är det japanska företaget Komatsu.

Komatsu Forest har sitt huvudkontor i Umeå där även en av två produktionsanläggningar finns. Den andra finns i Shawano, Wisconsin, USA. Vid de två produktionsanläggningarna tillverkas i dag skotare, skördare samt skördaraggregat till dessa.

Sälja Valmet skogsmaskiner

När du ska sälja dina begagnade Valmet skogsmaskiner är det enkelt att sätta in en annons. Du kan betala dina annonser med kreditkort. Som handlare eller återförsäljare hos Mascus, kan du snabbt sälja Valmet skogsmaskiner. Att registrera sig är enkelt. Inom 24 timmar får du en bekräftelse av din registrering och du kan då börja annonsera dina maskiner till försäljning. .