UpRight - Begagnade maskiner och fordon

"En av de stora tjänsterna på Mascus är Mascus Brand info pages. Här kan du snabbt och enkelt få reda på det du vill veta om UpRight och få mer information om produkter från UpRight.
Nedan kan du välja bland populära modeller från UpRight som annonseras just nu på Mascus, och kontakta säljaren direkt.
Du kan se maskiner och fordon från UpRight i ditt land eller klicka för att se objekt från alla Mascusländer. Du kan också titta på de allra senaste annonserna för utrustning från UpRight eller söka efter handlare som säljer UpRight. "
I framtiden kommer du att under märkessidan på Mascus även att hitta kort information om UpRight, dvs. företagets historia, användbara länkar till manualer från UpRight mm, åsikter om popära modeller från UpRight, användares tips, intressant extrautrustning, lista över handlare av begagnade maskiner från UpRight.
För närvarande arbetar vi med att ta fram denna information. Om Du är intresserad av, handlar med eller är anställd hos UpRight, eller annars har väldigt bra kunskap om UpRight och vill hjälpa oss att skapa en användbar informationssida för UpRight, maila oss på communication@mascus.com