Still - Begagnade maskiner och fordon

"En av de stora tjänsterna på Mascus är Mascus Brand info pages. Här kan du snabbt och enkelt få reda på det du vill veta om Still och få mer information om produkter från Still.
Nedan kan du välja bland populära modeller från Still som annonseras just nu på Mascus, och kontakta säljaren direkt.
Du kan se maskiner och fordon från Still i ditt land eller klicka för att se objekt från alla Mascusländer. Du kan också titta på de allra senaste annonserna för utrustning från Still eller söka efter handlare som säljer Still. "

Begagnade truckar från Still på Mascus

Still Stocka AB är ett svenskt företag och producent av truckar för materialhantering. Det grundades 1906 men med verksamhet redan på 1600-talet i svenska Stockamöllan. I dag ligger huvudkontor och produktion fortfarande kvar på samma plats. I sortimentet finns bland annat el-, diesel- och gasoldrivna truckar men även plattforms- och dragtruckar.

Hur du hittar truckar från Still

Använd rutan nedan för att söka efter alla typer av truckar från Still tillgängliga på Mascus. De är indelade i olika kategorier och modeller, allt för att göra det enkelt för dig att hitta exakt det du letar efter.

I dag är företaget uppköpt av Still GmbH i Hamburg och innefattar fler än 6000 medarbetare. Still finns representerat på 199 orter, och har produktionsanläggningar i Brasilien, Frankrike och Tyskland.

Använd Mascus, Europas största online-marknad för tunga maskiner och transportfordon, för att hitta maskiner som Still truckar.

Registrera dig och annonsera

Om du redan är registrerad på Mascus, vänligen logga in för att annonsera. Om inte, skapas ett nytt konto åt dig samtidigt som du placerar en annons.

Köpa begagnade truckar från Still

Mascus äger inte någon av de truckar som annonseras på marknadsplatsen. För säljarens kontaktinformation, se varje annons och kontakta säljaren direkt på egen hand. Det här gör det enkelt för dig att köpa en begagnad motviktstruck från Still på Mascus.

Det finns gott om nya annonser inom populära kategorier såsom motviktstruckar, reachstackers och smalgångstruckar från Still, som annonseras ut till försäljning på Mascus varje dag. Kom ihåg att besöka Mascus köp- och säljsidor på daglig basis.

Hur du säljer begagnade truckar från Still

Lägg ut en annons om du vill sälja din begagnade truck. Det är lätt att använda marknadsplatsen Mascus och att placera en annons för att sälja dina begagnade truckar.

Om du är återförsäljare av truckar för materialhantering

Är du återförsäljare? Om du regelbundet kommer att använda Mascus för att köpa och sälja olika typer och modeller av truckar, vänligen registrera dig som återförsäljare. Återförsäljare får möjlighet att betala för sina annonser via faktura och Mascus kan även skicka ditt företag erbjudanden om våra andra tjänster tillgängliga för återförsäljare.

Använd Mascus Locator för att söka efter återförsäljare som säljer nya och begagnade truckar från Still. om du har några frågor.

Hjälp oss att skapa Mascus Brand Encyclopedia

Mascus förbättrar ständigt texterna om olika tillverkare, såsom Still, med tanken att Mascus Brand Encyclopedia i framtiden kommer att bli en encyklopedi för tunga maskiner och transportfordon. Vi skulle uppskatta om du kunde hjälpa oss att tillhandahålla högkvalitativ information om varumärken såsom Still och andra tillverkare. Skicka dina texter på engelska till oss på communication@mascus.com