Stiga - Begagnade maskiner och fordon

"En av de stora tjänsterna på Mascus är Mascus Brand info pages. Här kan du snabbt och enkelt få reda på det du vill veta om Stiga och få mer information om produkter från Stiga.
Nedan kan du välja bland populära modeller från Stiga som annonseras just nu på Mascus, och kontakta säljaren direkt.
Du kan se maskiner och fordon från Stiga i ditt land eller klicka för att se objekt från alla Mascusländer. Du kan också titta på de allra senaste annonserna för utrustning från Stiga eller söka efter handlare som säljer Stiga. "

Begagnade gräsklippare från Stiga

Företaget Stiga skapas av svenske Stig Hjelmquist 1934 och den första gräsklipparen tillverkades 1958. I mitten på 70-talet var Stiga norra Europas största tillverkare av motorgräsklippare. År 2004 lanserar Stiga fyrhjulsdrift på sin produkt Stiga Park vilket gör att framkomligheten ökar med 100%. Stiga tillverkar en mängd olika produkter som hör hemma inom hem och trädgård.

Hur du hittar gräsklippare från Stiga

Använd rutan nedan för att söka efter alla typer av gräsklippare från Stiga tillgängliga på Mascus. De är indelade i olika kategorier och modeller, allt för att göra det enkelt för dig att hitta exakt det du letar efter.

Under år 2000 går Stiga in och bildar koncernen Global Garden Products (GGP) tillsammans med Castel Garden och Alpina.

Använd Mascus, Europas största online-marknad för tunga maskiner och transportfordon, för att hitta maskiner som Stiga gräsklippare.

Registrera dig och annonsera

Om du redan är registrerad på Mascus, vänligen logga in för att annonsera. Om inte, skapas ett nytt konto åt dig samtidigt som du placerar en annons.

Köpa begagnade gräsklippare från Stiga

Mascus äger inte någon av de gräsklippare som annonseras på marknadsplatsen. För säljarens kontaktinformation, se varje annons och kontakta säljaren direkt på egen hand. Det här gör det enkelt för dig att köpa begagnad gräsklippare från Stiga på Mascus.

Det finns gott om nya annonser inom populära kategorier såsom gräsklippare från Stiga, som annonseras ut till försäljning på Mascus varje dag. Kom ihåg att besöka Mascus köp- och säljsidor på daglig basis.

Hur du säljer begagnade gräsklippare från Stiga

Lägg ut en annons om du vill sälja din begagnade gräsklippare. Det är lätt att använda marknadsplatsen Mascus och att placera en annons för att sälja din begagnade gräsklippare.

Om du är återförsäljare av gräsklippare

Är du återförsäljare? Om du regelbundet kommer att använda Mascus för att köpa och sälja gräsklippare, vänligen registrera dig som återförsäljare. Återförsäljare får möjlighet att betala för sina annonser via faktura och Mascus kan även skicka ditt företag erbjudanden om våra andra tjänster tillgängliga för återförsäljare.

Använd Mascus Locator för att söka efter återförsäljare som säljer nya och begagnade gräsklippare från Stiga. om du har några frågor.

Hjälp oss att skapa Mascus Brand Encyclopedia

Mascus förbättrar ständigt texterna om olika tillverkare, såsom Stiga, med tanken att Mascus Brand Encyclopedia i framtiden kommer att bli en encyklopedi för tunga maskiner och transportfordon. Vi skulle uppskatta om du kunde hjälpa oss att tillhandahålla högkvalitativ information om varumärken såsom Stiga och andra tillverkare. Skicka dina texter på engelska till oss på communication@mascus.com.