Skjold - Begagnade maskiner och fordon

"En av de stora tjänsterna på Mascus är Mascus Brand info pages. Här kan du snabbt och enkelt få reda på det du vill veta om Skjold och få mer information om produkter från Skjold.
Nedan kan du välja bland populära modeller från Skjold som annonseras just nu på Mascus, och kontakta säljaren direkt.
Du kan se maskiner och fordon från Skjold i ditt land eller klicka för att se objekt från alla Mascusländer. Du kan också titta på de allra senaste annonserna för utrustning från Skjold eller söka efter handlare som säljer Skjold. "
I framtiden kommer du att under märkessidan på Mascus även att hitta kort information om Skjold, dvs. företagets historia, användbara länkar till manualer från Skjold mm, åsikter om popära modeller från Skjold, användares tips, intressant extrautrustning, lista över handlare av begagnade maskiner från Skjold.
För närvarande arbetar vi med att ta fram denna information. Om Du är intresserad av, handlar med eller är anställd hos Skjold, eller annars har väldigt bra kunskap om Skjold och vill hjälpa oss att skapa en användbar informationssida för Skjold, maila oss på communication@mascus.com