Rottne - Begagnade maskiner och fordon

"En av de stora tjänsterna på Mascus är Mascus Brand info pages. Här kan du snabbt och enkelt få reda på det du vill veta om Rottne och få mer information om produkter från Rottne.
Nedan kan du välja bland populära modeller från Rottne som annonseras just nu på Mascus, och kontakta säljaren direkt.
Du kan se maskiner och fordon från Rottne i ditt land eller klicka för att se objekt från alla Mascusländer. Du kan också titta på de allra senaste annonserna för utrustning från Rottne eller söka efter handlare som säljer Rottne. "

Rottne begagnade skogsmaskiner

Rottne Industri AB tillverkar skotare och skördare på flera olika håll i landet. Huvudfabriken ligger i Rottne vilken till största del fokuserar på komponenttillverkning och slutmontering av skogsmaskiner, men även produktutveckling.
Använd Mascus sökformulär för att leta bland tusentals annonser. Finn din nästa begagnade skotare eller skördare från Rottne på Mascus.

Rottne är en av de ledande tillverkarna inom området för moderna skogsmaskiner. Skotare och skördare från Rottne bidrar till det moderna skogsbruket. Även om tillverkning sker i Sverige är marknaden bredare än så. Företagets viktigaste marknade är Europa, Australien och Nordamerika.
Rottne har sin start på 50-talets mitt då Börje Karlsson startade företaget Börjes Mekaniska. Då var det endast en mindre verkstadslokal i Rottne och man tillverkade varken skotare eller skördare. Vagnar, timmerkälkar, vajerkranar och fällbara laststöttor till lastbilar var bland annat vad man producerade.
Det skulle visa sig vara en klok marknad att satsa på och utvecklingen gick ordentligt framåt under 1960-talet. En ny verkstad invigdes 1961 vilken i dag är en del av den nuvarande fabriken. Tillverkning sker även i Lenhovda och Stensele.

Sälja Rottne skogsmaskiner

När du ska sälja dina begagnade Rottne skogsmaskiner är det enkelt att sätta in en annons. Du kan betala dina annonser med kreditkort. Som handlare eller återförsäljare hos Mascus, kan du snabbt sälja Rottne skogsmaskiner. Att registrera sig är enkelt. Inom 24 timmar får du en bekräftelse av din registrering och du kan då börja annonsera dina maskiner till försäljning. .

Köpa Rottne skogsmaskiner

Det är enkelt att köpa en begagnad skogsmaskin från Rottne på Mascus. Du kontaktar säljaren direkt och slipper onödiga mellanhänder och extra provision. Säljarens kontaktuppgifter hittar du i den aktuella annonsen.