Renault - Begagnade maskiner och fordon

"En av de stora tjänsterna på Mascus är Mascus Brand info pages. Här kan du snabbt och enkelt få reda på det du vill veta om Renault och få mer information om produkter från Renault.
Nedan kan du välja bland populära modeller från Renault som annonseras just nu på Mascus, och kontakta säljaren direkt.
Du kan se maskiner och fordon från Renault i ditt land eller klicka för att se objekt från alla Mascusländer. Du kan också titta på de allra senaste annonserna för utrustning från Renault eller söka efter handlare som säljer Renault. "

Lastbilar, minibussar och andra transportfordon från Renault

Renault är en stortillverkare av transportfordon av olika typer och modeller. I företagets sortiment finns bland annat dragbilar, chassier, minibussar, lastbilar. Det första fordonet tillverkades redan i slutet av 1889. I dag ingår Renault i en allians med Nissan, och företaget kontrollerar även det rumänska företaget Dacia och koreanska Samsung Motors.

Hur du hittar transportfordon från Renault

Använd rutan nedan för att söka efter alla typer av skåpbilar och dragbilar från Renault tillgängliga på Mascus. De är indelade i olika kategorier och modeller, allt för att göra det enkelt för dig att hitta exakt det du letar efter.

Renault arbetar utifrån en innovationspolicy vilken består av fyra delar; miljö, säkerhet, komfort och dynamisk prestanda. Företagets Technocentre ligger cirka tre mil utanför Paris och har 12,000 anställda. God kvalitet och innovation är inte enbart för de exklusiva modellerna, det berör samtliga modeller från Renault.

Använd Mascus, Europas största online-marknad för tunga maskiner och transportfordon, för att hitta maskiner som Renault dragbilar, skåpbilar och minibussar.

Registrera dig och annonsera

Om du redan är registrerad på Mascus, vänligen logga in för att annonsera. Om inte, skapas ett nytt konto åt dig samtidigt som du placerar en annons.

Köpa begagnade skåpbilar och andra transportfordon från Renault

Mascus äger inte någon av de transportfordon som annonseras på marknadsplatsen. För säljarens kontaktinformation, se varje annons och kontakta säljaren direkt på egen hand. Det här gör det enkelt för dig att köpa begagnade skåpbilar, dragbilar eller andra transportfordon från Renault på Mascus.

Det finns gott om nya annonser inom populära kategorier såsom chassier, lastbilar och minibussar från Renault, som annonseras ut till försäljning på Mascus varje dag. Kom ihåg att besöka Mascus köp- och säljsidor på daglig basis.

Hur du säljer begagnade minibussar och andra transportfordon från Renault

Lägg ut en annons om du vill sälja dina begagnade transportfordon. Det är lätt att använda marknadsplatsen Mascus och att placera en annons för att sälja din begagnade minibuss

Om du är återförsäljare av transportfordon som dragbilar

Är du återförsäljare? Om du regelbundet kommer att använda Mascus för att köpa och sälja dragbilar vänligen registrera dig som återförsäljare. Återförsäljare får möjlighet att betala för sina annonser via faktura och Mascus kan även skicka ditt företag erbjudanden om våra andra tjänster tillgängliga för återförsäljare.

Använd Mascus Locator för att söka efter återförsäljare som säljer nya och begagnade transportfordon från Renault. om du har några frågor.

Hjälp oss att skapa Mascus Brand Encyclopedia

Mascus förbättrar ständigt texterna om olika tillverkare, såsom Renault, med tanken att Mascus Brand Encyclopedia i framtiden kommer att bli en encyklopedi för tunga maskiner och transportfordon. Vi skulle uppskatta om du kunde hjälpa oss att tillhandahålla högkvalitativ information om varumärken såsom Renault och andra tillverkare. Skicka dina texter på engelska till oss på communication@mascus.com