Reform - Begagnade maskiner och fordon

"En av de stora tjänsterna på Mascus är Mascus Brand info pages. Här kan du snabbt och enkelt få reda på det du vill veta om Reform och få mer information om produkter från Reform.
Nedan kan du välja bland populära modeller från Reform som annonseras just nu på Mascus, och kontakta säljaren direkt.
Du kan se maskiner och fordon från Reform i ditt land eller klicka för att se objekt från alla Mascusländer. Du kan också titta på de allra senaste annonserna för utrustning från Reform eller söka efter handlare som säljer Reform. "
I framtiden kommer du att under märkessidan på Mascus även att hitta kort information om Reform, dvs. företagets historia, användbara länkar till manualer från Reform mm, åsikter om popära modeller från Reform, användares tips, intressant extrautrustning, lista över handlare av begagnade maskiner från Reform.
För närvarande arbetar vi med att ta fram denna information. Om Du är intresserad av, handlar med eller är anställd hos Reform, eller annars har väldigt bra kunskap om Reform och vill hjälpa oss att skapa en användbar informationssida för Reform, maila oss på communication@mascus.com