Optimal - Begagnade maskiner och fordon

"En av de stora tjänsterna på Mascus är Mascus Brand info pages. Här kan du snabbt och enkelt få reda på det du vill veta om Optimal och få mer information om produkter från Optimal.
Nedan kan du välja bland populära modeller från Optimal som annonseras just nu på Mascus, och kontakta säljaren direkt.
Du kan se maskiner och fordon från Optimal i ditt land eller klicka för att se objekt från alla Mascusländer. Du kan också titta på de allra senaste annonserna för utrustning från Optimal eller söka efter handlare som säljer Optimal. "
I framtiden kommer du att under märkessidan på Mascus även att hitta kort information om Optimal, dvs. företagets historia, användbara länkar till manualer från Optimal mm, åsikter om popära modeller från Optimal, användares tips, intressant extrautrustning, lista över handlare av begagnade maskiner från Optimal.
För närvarande arbetar vi med att ta fram denna information. Om Du är intresserad av, handlar med eller är anställd hos Optimal, eller annars har väldigt bra kunskap om Optimal och vill hjälpa oss att skapa en användbar informationssida för Optimal, maila oss på communication@mascus.com