Nissan - Begagnade maskiner och fordon

"En av de stora tjänsterna på Mascus är Mascus Brand info pages. Här kan du snabbt och enkelt få reda på det du vill veta om Nissan och få mer information om produkter från Nissan.
Nedan kan du välja bland populära modeller från Nissan som annonseras just nu på Mascus, och kontakta säljaren direkt.
Du kan se maskiner och fordon från Nissan i ditt land eller klicka för att se objekt från alla Mascusländer. Du kan också titta på de allra senaste annonserna för utrustning från Nissan eller söka efter handlare som säljer Nissan. "

Begagnade Nissan transportfordon och truckar från Nissan

På Mascus kan du finna entreprenadmaskiner som minigrävare, transportfordon som skåpbilar, olika modeller av truckar inom materialhantering samt lastbilar. Bolaget Nissan grundades redan 1933 men fick sitt nuvarande namn 1934 då Nikon Sangyo blir ensam ägare av bolaget.

Hur du hittar skåpbilar och entreprenadmaskiner från Nissan

Använd rutan nedan för att söka efter alla typer av transportfordon och truckar från Nissan tillgängliga på Mascus. De är indelade i olika kategorier och modeller, allt för att göra det enkelt för dig att hitta exakt det du letar efter.

Under 80- och 90-talen är Nissan Europe ett väletablerat företag på marknaden. Trots detta fortsätter de att växa samt att vinna priser. I Sverige ligger Nissans landskontor i Kista där företaget har cirka 30 medarbetare med ansvar för Nissans marknadsföring och försäljning i Sverige. Nissans teknik- och designcenter, regionala huvudkontor med mera finns spridda över hela världen. Bara i Europa finns cirka 12 400 anställda inom bolaget.

Använd Mascus, Europas största online-marknad för tunga maskiner och transportfordon, för att hitta maskiner som Nissan truckar, lastbilar och entreprenadmaskiner.

Registrera dig och annonsera

Om du redan är registrerad på Mascus, vänligen logga in för att annonsera. Om inte, skapas ett nytt konto åt dig samtidigt som du placerar en annons.

Köpa begagnade minigrävare och transportfordon från Nissan

Mascus äger inte någon av de minigrävare eller andra maskiner som annonseras på marknadsplatsen. För säljarens kontaktinformation, se varje annons och kontakta säljaren direkt på egen hand. Det här gör det enkelt för dig att köpa en begagnad skogsmaskin eller annan begagnad maskin från Nissan på Mascus.

Det finns gott om nya annonser inom populära kategorier såsom motviktstruckar, entreprenadmaskiner och minigrävare från Nissan, som annonseras ut till försäljning på Mascus varje dag. Kom ihåg att besöka Mascus köp- och säljsidor på daglig basis.

Hur du säljer begagnade skåpbilar från Nissan

Lägg ut en annons om du vill sälja dina begagnade skåpbilar eller truckar. Det är lätt att använda marknadsplatsen Mascus och att placera en annons för att sälja din begagnade skåpbilar.

Om du är återförsäljare av skåpbilar eller andra maskiner från Nissan

Är du återförsäljare? Om du regelbundet kommer att använda Mascus för att köpa och sälja motviktstruckar, skåpbilar med mera, vänligen registrera dig som återförsäljare. Återförsäljare får möjlighet att betala för sina annonser via faktura och Mascus kan även skicka ditt företag erbjudanden om våra andra tjänster tillgängliga för återförsäljare.

Använd Mascus Locator för att söka efter återförsäljare som säljer nya och begagnade entreprenadmaskiner, skåpbilar och lastbilar från Mascus. om du har några frågor.

Hjälp oss att skapa Mascus Brand Encyclopedia

Mascus förbättrar ständigt texterna om olika tillverkare, såsom Nissan, med tanken att Mascus Brand Encyclopedia i framtiden kommer att bli en encyklopedi för tunga maskiner och transportfordon. Vi skulle uppskatta om du kunde hjälpa oss att tillhandahålla högkvalitativ information om varumärken såsom Nissan och andra tillverkare. Skicka dina texter på engelska till oss på communication@mascus.com.