New Holland - Begagnade maskiner och fordon

"En av de stora tjänsterna på Mascus är Mascus Brand info pages. Här kan du snabbt och enkelt få reda på det du vill veta om New Holland och få mer information om produkter från New Holland.
Nedan kan du välja bland populära modeller från New Holland som annonseras just nu på Mascus, och kontakta säljaren direkt.
Du kan se maskiner och fordon från New Holland i ditt land eller klicka för att se objekt från alla Mascusländer. Du kan också titta på de allra senaste annonserna för utrustning från New Holland eller söka efter handlare som säljer New Holland. "

New Holland begagnade lantbruk- och entreprenadmaskiner

New Holland är en del i Fiat-gruppen och tillverkar maskiner för lantbruk- och entreprenadmaskiner. Sedan grundningen 1895 i Pennsylvania har företaget bytt ägare några gånger, men har hela tiden tillverkat lantbruksmaskiner.

De New Holland-maskiner som finns i Sverige tillverkas ibland annat Italien, England och Belgien. De importeras då New Holland är en stor global aktör med fästen över hela världen. I företagets sortiment finns ett stort utbud av lantbruksmaskiner, entreprenadmaskiner och grönytemaskiner.

De cirka 3000 återförsäljarna av New Holland-maskiner belägna runt om i hela världen, bidrar till att stärka det redan starka varumärket. New Holland representerar kunskap och expertis inom lantbruk, något som har gynnat lantbrukföretag på marknaden under en lång tid.

New Holland har fyra servicestationer, var av en ligger i Europa. Syftet med en servicestation är att den genom bland annat utbildning ska stärka nätverket av återförsäljare och deras möjlighet att hjälpa kunderna med deras maskiner. New Holland har till uppgift och mål att känna till, följa och serva alla New Holland-maskiner som finns runt om i världen.

På Mascus kan du finna begagnade maskiner som traktor, grävmaskiner och skördetröskor från New Holland.

Sälja New Holland lantbruksmaskiner

När du ska sälja dina begagnade New Holland lantbruksmaskiner är det enkelt att sätta in en annons. Du kan betala dina annonser med kreditkort. Som handlare eller återförsäljare hos Mascus, kan du snabbt sälja New Holland lantbruksmaskiner. Att registrera sig är enkelt. Inom 24 timmar får du en bekräftelse av din registrering och du kan då börja annonsera dina maskiner till försäljning. .

Köpa New Holland lantbruksmaskiner

Det är enkelt att köpa en begagnad lantbruksmaskin från New Holland på Mascus. Du kontaktar säljaren direkt och slipper onödiga mellanhänder och extra provision. Säljarens kontaktuppgifter hittar du i den aktuella annonsen.