Maschio - Begagnade maskiner och fordon

"En av de stora tjänsterna på Mascus är Mascus Brand info pages. Här kan du snabbt och enkelt få reda på det du vill veta om Maschio och få mer information om produkter från Maschio.
Nedan kan du välja bland populära modeller från Maschio som annonseras just nu på Mascus, och kontakta säljaren direkt.
Du kan se maskiner och fordon från Maschio i ditt land eller klicka för att se objekt från alla Mascusländer. Du kan också titta på de allra senaste annonserna för utrustning från Maschio eller söka efter handlare som säljer Maschio. "
I framtiden kommer du att under märkessidan på Mascus även att hitta kort information om Maschio, dvs. företagets historia, användbara länkar till manualer från Maschio mm, åsikter om popära modeller från Maschio, användares tips, intressant extrautrustning, lista över handlare av begagnade maskiner från Maschio.
För närvarande arbetar vi med att ta fram denna information. Om Du är intresserad av, handlar med eller är anställd hos Maschio, eller annars har väldigt bra kunskap om Maschio och vill hjälpa oss att skapa en användbar informationssida för Maschio, maila oss på communication@mascus.com