MAN - Begagnade maskiner och fordon

"En av de stora tjänsterna på Mascus är Mascus Brand info pages. Här kan du snabbt och enkelt få reda på det du vill veta om MAN och få mer information om produkter från MAN.
Nedan kan du välja bland populära modeller från MAN som annonseras just nu på Mascus, och kontakta säljaren direkt.
Du kan se maskiner och fordon från MAN i ditt land eller klicka för att se objekt från alla Mascusländer. Du kan också titta på de allra senaste annonserna för utrustning från MAN eller söka efter handlare som säljer MAN. "

Begagnade MAN lastbilar och bussar

Den europeiska lastbilsmarknaden är stor och en av de största leverantörerna är MAN. De är näst störst i Europa och en av de ledande tillverkarna av lastbilar och bussar i världen.

Använd Mascus sökformulär för att finna en begagnad lastbil eller begagnade bussar från MAN.

MAN har ett flexibelt produktprogram och innovativt tänkande för en konstant utveckling av den existerande teknologin med tre faktorer i fokus: miljön, ägaren och chauffören. MAN står för hög komfort i kombination med hög säkerhet, minimal miljöbelastning och optimal driftsekonomi.

MAN Lastbilar & Bussar AB utvecklar hela tiden sin service- och försäljningsorganisation, allt för att tillmötesgå kunderna. Den svenska marknaden utvecklas ständigt. Det finns i dag elva försäljningskontor och hela 23 verkstäder, men även en jourverksamhet dygnet runt. Med huvudkontor i München, är MAN Nutzfahrzeuge Gruppen det största företaget i MAN Gruppen.

Lastbilar från MAN har banbrytande lösningar för fordonet i sig, men även förarens kompetens. Aktiv säkerhet och moderna assistentsystem är exempel på vad MAN arbetar med för att höja standarden.

Sälja MAN lastbilar och bussar

När du ska sälja dina begagnade MAN lastbilar och bussar är det enkelt att sätta in en annons. Du kan betala dina annonser med kreditkort. Som handlare eller återförsäljare hos Mascus, kan du snabbt sälja MAN lastbilar och bussar. Att registrera sig är enkelt. Inom 24 timmar får du en bekräftelse av din registrering och du kan då börja annonsera dina maskiner till försäljning. .

Köpa MAN lastbilar och bussar

Det är enkelt att köpa en begagnad lastbilar och bussar från MAN på Mascus. Du kontaktar säljaren direkt och slipper onödiga mellanhänder och extra provision. Säljarens kontaktuppgifter hittar du i den aktuella annonsen.