Linde - Begagnade maskiner och fordon

"En av de stora tjänsterna på Mascus är Mascus Brand info pages. Här kan du snabbt och enkelt få reda på det du vill veta om Linde och få mer information om produkter från Linde.
Nedan kan du välja bland populära modeller från Linde som annonseras just nu på Mascus, och kontakta säljaren direkt.
Du kan se maskiner och fordon från Linde i ditt land eller klicka för att se objekt från alla Mascusländer. Du kan också titta på de allra senaste annonserna för utrustning från Linde eller söka efter handlare som säljer Linde. "

Linde – Begagnade maskiner för materialhantering

Den globala aktören Linde producerar och levererar komplett utrustning för materialhantering. Det imponerande produktutbudet innehåller cirka 150 olika typer av truckar exempelvis containertruckar och motviktstruckar. Linde rankas som en av de främsta tillverkarna av maskiner för materialhantering.

Använd Mascus sökformulär för att finna begagnade truckar från Linde. Sök bland tusentals annonser över begagnade truckar.

Lindes breda produktutbud av truckar tillmötesgår alla typer av kunder och kundbehov. Vilka behov en kund än har, kan Lindes kompetens uppfylla dessa krav för att på bästa sätt erbjuda god service.

Linde, tillverkaren av truckar, representeras i Sverige av Linde Material Handling AB. De är ett helägt bolag i Lindekoncernen. Linde Material Handling har sitt huvudkontor i tyska Aschaffenburg. I Sverige finns Lindes huvudanläggning i Örebro. Övriga städer med servicestationer är Malmö, Göteborg, Stockholm och Örnsköldsvik.

Sälja Linde maskiner för materialhantering

När du ska sälja dina begagnade Linde maskiner för materialhantering är det enkelt att sätta in en annons. Du kan betala dina annonser med kreditkort. Som handlare eller återförsäljare hos Mascus, kan du snabbt sälja Linde maskiner för materialhantering. Att registrera sig är enkelt. Inom 24 timmar får du en bekräftelse av din registrering och du kan då börja annonsera dina maskiner till försäljning. .

Köpa Linde maskiner för materialhantering

Det är enkelt att köpa en begagnad truck från Linde på Mascus. Du kontaktar säljaren direkt och slipper onödiga mellanhänder och extra provision. Säljarens kontaktuppgifter hittar du i den aktuella annonsen.