Liebherr - Begagnade maskiner och fordon

"En av de stora tjänsterna på Mascus är Mascus Brand info pages. Här kan du snabbt och enkelt få reda på det du vill veta om Liebherr och få mer information om produkter från Liebherr.
Nedan kan du välja bland populära modeller från Liebherr som annonseras just nu på Mascus, och kontakta säljaren direkt.
Du kan se maskiner och fordon från Liebherr i ditt land eller klicka för att se objekt från alla Mascusländer. Du kan också titta på de allra senaste annonserna för utrustning från Liebherr eller söka efter handlare som säljer Liebherr. "

Liebherr hjulgrävare och andra entreprenadmaskiner på Mascus

Liebherr är ett tyskt familjeföretag med produktion inom bland annat entreprenadbranschen. Bandlastare, mobilkranar, hjulgrävare med mera är samtliga tillverkade av hög kvalitet. Liebherr fäster stor vikt vid den interna kontrollen av tekniken i tillverkningsfabrikerna. Liebherr entreprenadmaskiner tillverkas på 29 platser i tolv länder och på fyra kontinenter.

Hur du hittar entreprenadmaskiner från Liebherr

Använd rutan nedan för att söka efter alla typer av byggkranar, hjulgrävare och andra entreprenadmaskiner från Liebherr tillgängliga på Mascus. De är indelade i olika kategorier och modeller, allt för att göra det enkelt för dig att hitta exakt det du letar efter.

Liebherr grundades 1949 av Hans Liebherr och fick stora framgångar genom mobilkranar vilka kom att lägga grunden till företagets blomstrande framtid. Mobilkranen var lätt att montera och även prisvärd, faktorer som kom att gynna företagets utveckling. Familjeföretaget Liebherr har vuxit under årens lopp och består i dag av flera företag vilka sysselsätter 32 600 människor i fler än 1000 företag. Liebherr är i dag en av världens ledande tillverkare och leverantör av entreprenadmaskiner.

Använd Mascus, Europas största online-marknad för tunga maskiner och transportfordon, för att hitta maskiner som Liebherr hjulgrävare, mobilkranar och andra entreprenadmaskiner.

Registrera dig och annonsera

Om du redan är registrerad på Mascus, vänligen logga in för att annonsera. Om inte, skapas ett nytt konto åt dig samtidigt som du placerar en annons.

Köpa begagnade byggkranar, hjulgrävare med mera från Liebherr

Mascus äger inte någon av de entreprenadmaskiner som annonseras på marknadsplatsen. För säljarens kontaktinformation, se varje annons och kontakta säljaren direkt på egen hand. Det här gör det enkelt för dig att köpa begagnad hjulgrävare från Liebherr på Mascus.

Det finns gott om nya annonser inom populära kategorier såsom byggkranar, bandlastare och mobilkranar från Liebherr som annonseras ut till försäljning på Mascus varje dag. Kom ihåg att besöka Mascus köp- och säljsidor på daglig basis.

Hur du säljer begagnade hjulgrävare från Liebherr

Lägg ut en annons om du vill sälja din begagnade [underkategori]. Det är lätt att använda marknadsplatsen Mascus och att placera en annons för att sälja din begagnade entreprenadmaskin.

Om du är återförsäljare av entreprenadaskiner

Är du återförsäljare? Om du regelbundet kommer att använda Mascus för att köpa och sälja olika typer av entreprenadmaskiner som mobilkranar, vänligen registrera dig som återförsäljare. Återförsäljare får möjlighet att betala för sina annonser via faktura och Mascus kan även skicka ditt företag erbjudanden om våra andra tjänster tillgängliga för återförsäljare.

Använd Mascus Locator för att söka efter återförsäljare som säljer nya och begagnade entreprenadmaskienr som mobilkranar från Liebherr. om du har några frågor.

Hjälp oss att skapa Mascus Brand Encyclopedia

Mascus förbättrar ständigt texterna om olika tillverkare, såsom Liebherr, med tanken att Mascus Brand Encyclopedia i framtiden kommer att bli en encyklopedi för tunga maskiner och transportfordon. Vi skulle uppskatta om du kunde hjälpa oss att tillhandahålla högkvalitativ information om varumärken såsom Liebherr och andra tillverkare. Skicka dina texter på engelska till oss på communication@mascus.com.