JLG - Begagnade maskiner och fordon

"En av de stora tjänsterna på Mascus är Mascus Brand info pages. Här kan du snabbt och enkelt få reda på det du vill veta om JLG och få mer information om produkter från JLG.
Nedan kan du välja bland populära modeller från JLG som annonseras just nu på Mascus, och kontakta säljaren direkt.
Du kan se maskiner och fordon från JLG i ditt land eller klicka för att se objekt från alla Mascusländer. Du kan också titta på de allra senaste annonserna för utrustning från JLG eller söka efter handlare som säljer JLG. "

Begagnade saxliftar, självgående liftar och teleskoplastare från JLG på Mascus

JLG tillverkar maskiner för höghöjdsarbete, som exempelvis saxliftar. JLG grundades 1970, men själva starten till företaget började redan några år tidigare, under senare delen av 1960-talet. JLG:s grundare John L Grove såg att det fanns en marknad för snabba och säkra produkter som kunde tillåta höghöjdsarbete.

Tillsammans med två vänner köpte John L Grove ett litet metalltillverkningsföretag i McConellsburg, Pennsylvania och startade upp sin nya verksamhet. Med en besättning på 20 personer, byggde de och sålde den första plattformsliften 1970. Mycket av grunddesignen som originalliften hade, har liftarna ännu idag. 1973 tillverkades den första saxliften.

Hur du hittar saxliftar från JLG

I rutan nedan visas alla typer av saxliftar och självgående liftar från JLG tillgängliga på Mascus. De är indelade i olika kategorier och modeller som gör det enkelt för dig att hitta exakt den saxlift du letar efter.

JLG är världsledande utvecklare, tillverkare och säljare av maskiner för höghöjdsarbete. Företagets produktportfölj består av ledande varumärken såsom JLG saxliftar, SkyTrak och Lull teleskoplastare, samt en rad kompletterande tillbehör som ökar mångsidigheten och effektiviteten hos dessa produkter. JLG är ett företag inom Oshkosh Company.

Mascus är Europas största online-marknad för tunga maskiner och transportfordon. Det är lätt att hitta maskiner som JLG saxliftar, självgående liftar och teleskoplastare till salu.

Registrera dig och annonsera på Mascus

Ett nytt konto skapas åt dig samtidigt som du placerar en annons för första gången om du aldrig tidigare har använt Mascus för att sälja begagnade maskiner. Om du redan är registrerad på Mascus, vänligen logga in för att annonsera.

Om du vill köpa begagnade saxliftar från JLG

Mascus äger inte någon av de saxliftar som annonseras ut till försäljning på marknadsplatsen. För säljarens kontaktinformation, se varje annons och kontakta säljaren direkt på egen hand. Det är lätt att köpa begagnade saxliftar från JLG på Mascus.

Besök Mascus köp- och säljsidor på daglig basis. Varje dag läggs nya annonser med maskiner från JLG ut till försäljning inom populära kategorier såsom saxliftar, självgående liftar och teleskoplastare.

Sälja begagnade saxliftar från JLG

Det är lätt att placera en annons och sälja din begagnade saxlift på Mascus. Sätt in en annons inom en viss kategori om du vill sälja din begagnade saxlift på Mascus.

Att bli återförsäljare

Registrera dig som återförsäljare om du är återförsäljare av maskiner och regelbundet kommer att använda Mascus för att köpa och sälja saxliftar. Som återförsäljare får du möjlighet att betala för dina annonser via faktura, och Mascus kan också skicka ditt företag erbjudanden med våra andra tjänster tillgängliga för återförsäljare.

Använd Mascus Locator för att söka efter återförsäljare som säljer nya och begagnade saxliftar från JLG. om du har några frågor.

Skapa Mascus Brand Encyclopedia tillsammans med oss

Mascus förbättrar för närvarande texterna om olika tillverkare med syftet att Mascus Brand Encyclopedia i framtiden ska bli en encyklopedi för tunga maskiner och transportfordon. Om du kan hjälpa oss att tillhandahålla högkvalitativ information om till exempel JLG och andra tillverkare, skicka då dina texter på engelska till communication@mascus.com.