Iveco - Begagnade maskiner och fordon

"En av de stora tjänsterna på Mascus är Mascus Brand info pages. Här kan du snabbt och enkelt få reda på det du vill veta om Iveco och få mer information om produkter från Iveco.
Nedan kan du välja bland populära modeller från Iveco som annonseras just nu på Mascus, och kontakta säljaren direkt.
Du kan se maskiner och fordon från Iveco i ditt land eller klicka för att se objekt från alla Mascusländer. Du kan också titta på de allra senaste annonserna för utrustning från Iveco eller söka efter handlare som säljer Iveco. "

Iveco begagnade lastbilar och bussar

Som producent av lastbilar tar Iveco fram flera olika typer av fordon, allt från lätta till medeltunga och tunga lastbilar. Förutom dessa producerar Iveco även motorer och bussar med mera.

Använd Mascus sökformulär för att finna en begagnad buss eller lastbil från Iveco. Hos Mascus finns flera tusen annonser över begagnade transportbilar och lastbilar.

Iveco producerar bussar och lastbilar och är en del av Fiatgruppen men också ett resultat av en sammanslagning av flera europeiska lastbilstillverkare år 1970. I Fiatgruppen finns även busstillverkaren Irisbus och Magirus, tillverkare av specialfordon som brandbekämpningsfordon. 1986 gick Iveco samman med Ford Truck i Storbritannien. I slutet av 1990-talet bildades koncernen Irisbus med Iveco som största ägare. Koncernen bildades som följd av en sammanslagning av flera busstillverkare. Bussarna marknadsförs under det gemensamma namnet Irisbus.

Sälja Iveco transportfordon

När du ska sälja dina begagnade Iveco transportfordon är det enkelt att sätta in en annons. Du kan betala dina annonser med kreditkort. Som handlare eller återförsäljare hos Mascus, kan du snabbt sälja Iveco transportfordon. Att registrera sig är enkelt. Inom 24 timmar får du en bekräftelse av din registrering och du kan då börja annonsera dina maskiner till försäljning. .

Köpa Iveco jordbruksmaskiner

Det är enkelt att köpa ett begagnat transportfordon från Iveco på Mascus. Du kontaktar säljaren direkt och slipper onödiga mellanhänder och extra provision. Säljarens kontaktuppgifter hittar du i den aktuella annonsen.