International - Begagnade maskiner och fordon

"En av de stora tjänsterna på Mascus är Mascus Brand info pages. Här kan du snabbt och enkelt få reda på det du vill veta om International och få mer information om produkter från International.
Nedan kan du välja bland populära modeller från International som annonseras just nu på Mascus, och kontakta säljaren direkt.
Du kan se maskiner och fordon från International i ditt land eller klicka för att se objekt från alla Mascusländer. Du kan också titta på de allra senaste annonserna för utrustning från International eller söka efter handlare som säljer International. "

Finn en begagnad traktor från International på Mascus

International hette från början International Harvester Company och var tillverkare av maskiner inom lantbruk, entreprenad och transport. 1902 köpte J.P. Morgan företagen McCormick Harvesting Machine Company och Deering Harvester Company, samt tre andra mindre tillverkare av lantbruksmaskiner, och bildade International Harvester.

Under 1985 drabbade lågkonjunkturen International Harvester som blev tvungna att sälja av området för tillverkning av lantbruksmaskiner 1985. Case förvärvade divisionen för lantbruk och bildade då Case IH som blev den största tillverkaren av lantbruksmaskiner. Internationals område för transport och motorer fortsatte att existera under namnet Harvester (även namnet International hade övertagits av Case), men 1986 bytte företaget namn till Navistar International Company. Navistar International Company fortsatte att tillverka tunga transportfordon, skolbussar och motorer – något de även gör idag, fast under namnet International Trucks.

Hur du hittar traktorer från International

Använd rutan nedan för att söka efter alla typer av traktorer och lastbilar från International tillgängliga på Mascus. De är indelade i olika kategorier och modeller, allt för att göra det enkelt för dig att hitta exakt det du letar efter.

International, eller egentligen International Trucks som de heter idag, tillverkar tunga transportfordon. International bildades 1902 och är en ledande tillverkare av medeltunga och tunga lastbilar. De har närmare 1000 återförsäljare i USA, Kanada, Brasilien och Mexiko.

Använd Mascus, Europas största online-marknad för tunga maskiner och transportfordon, för att hitta maskiner som International traktorer och lastbilar.

Registrera dig och annonsera

Om du redan är registrerad på Mascus, vänligen logga in för att annonsera. Om inte, skapas ett nytt konto åt dig samtidigt som du placerar en annons.

Köpa begagnade traktorer från International

Mascus äger inte någon av de traktorer som annonseras på marknadsplatsen. För säljarens kontaktinformation, se varje annons och kontakta säljaren direkt på egen hand. Det här gör det enkelt för dig att köpa begagnade traktorer från International på Mascus.

Det finns gott om nya annonser inom populära kategorier såsom traktorer och lastbilar från International, som annonseras ut till försäljning på Mascus varje dag. Kom ihåg att besöka Mascus köp- och säljsidor på daglig basis.

Hur du säljer begagnade traktorer från International

Lägg ut en annons om du vill sälja din begagnade traktor. Det är lätt att använda marknadsplatsen Mascus och att placera en annons för att sälja din begagnade traktor.

Om du är återförsäljare av traktorer

Är du återförsäljare? Om du regelbundet kommer att använda Mascus för att köpa och sälja traktorer, vänligen registrera dig som återförsäljare. Återförsäljare får möjlighet att betala för sina annonser via faktura och Mascus kan även skicka ditt företag erbjudanden om våra andra tjänster tillgängliga för återförsäljare.

Använd Mascus Locator för att söka efter återförsäljare som säljer nya och begagnade traktorer från International. om du har några frågor.

Hjälp oss att skapa Mascus Brand Encyclopedia

Mascus förbättrar ständigt texterna om olika tillverkare, såsom International, med tanken att Mascus Brand Encyclopedia i framtiden kommer att bli en encyklopedi för tunga maskiner och transportfordon. Vi skulle uppskatta om du kunde hjälpa oss att tillhandahålla högkvalitativ information om varumärken såsom International och andra tillverkare. Skicka dina texter på engelska till oss på communication@mascus.com.