Huddig - Begagnade maskiner och fordon

"En av de stora tjänsterna på Mascus är Mascus Brand info pages. Här kan du snabbt och enkelt få reda på det du vill veta om Huddig och få mer information om produkter från Huddig.
Nedan kan du välja bland populära modeller från Huddig som annonseras just nu på Mascus, och kontakta säljaren direkt.
Du kan se maskiner och fordon från Huddig i ditt land eller klicka för att se objekt från alla Mascusländer. Du kan också titta på de allra senaste annonserna för utrustning från Huddig eller söka efter handlare som säljer Huddig. "

Huddig begagnade grävlastare

Huddig producerar i dag grävlastare och liftar med visionen att vara världsledande bland grävlastare och liftar med flera återförsäljare inom de båda marknaderna.

Huddig har sina rötter i Hudiksvall där de första grävlastarna i Sverige tillverkades i mitten av 1900-talet. Grävlastare är en relativt ny maskin som uppkom så sent som på 50-talet. Det gör Huddig till en av de första till tillverkarna av grävlastare.

Använd Mascus sökformulär för att finna en begagnad Huddig grävlastare eller sök bland begagnade liftar.

Grävlastaren Huddig 960 utvecklades under 80-talet och premiärvisades under våren 1983 och serieproducerades under hösten. Två exemplar i veckan producerades i fabriken. Huddig 960 var en avancerad, kraftfull maskin i tiotonsklassen.

2007 blev Huddig utsedda till Europamästare bland ramstyrda grävlastare. Det gör Huddig till den främsta producenten bland grävlastare. Förutom grävlastare producerar Huddig även liftar. Liftarna kan manövreras både från förarplats som från korgen. Tillsammans med en grävlastare blir det en mångfunktionell maskin.

Sälja Huddig grävlastare

När du ska sälja dina begagnade Huddig grävlastare är det enkelt att sätta in en annons. Du kan betala dina annonser med kreditkort. Som handlare eller återförsäljare hos Mascus, kan du snabbt sälja Huddig grävlastare. Att registrera sig är enkelt. Inom 24 timmar får du en bekräftelse av din registrering och du kan då börja annonsera dina maskiner till försäljning. .

Köpa Huddig grävlastare

Det är enkelt att köpa en begagnad grävlastare från Huddig på Mascus. Du kontaktar säljaren direkt och slipper onödiga mellanhänder och extra provision. Säljarens kontaktuppgifter hittar du i den aktuella annonsen.