Hinowa - Begagnade maskiner och fordon

"En av de stora tjänsterna på Mascus är Mascus Brand info pages. Här kan du snabbt och enkelt få reda på det du vill veta om Hinowa och få mer information om produkter från Hinowa.
Nedan kan du välja bland populära modeller från Hinowa som annonseras just nu på Mascus, och kontakta säljaren direkt.
Du kan se maskiner och fordon från Hinowa i ditt land eller klicka för att se objekt från alla Mascusländer. Du kan också titta på de allra senaste annonserna för utrustning från Hinowa eller söka efter handlare som säljer Hinowa. "
I framtiden kommer du att under märkessidan på Mascus även att hitta kort information om Hinowa, dvs. företagets historia, användbara länkar till manualer från Hinowa mm, åsikter om popära modeller från Hinowa, användares tips, intressant extrautrustning, lista över handlare av begagnade maskiner från Hinowa.
För närvarande arbetar vi med att ta fram denna information. Om Du är intresserad av, handlar med eller är anställd hos Hinowa, eller annars har väldigt bra kunskap om Hinowa och vill hjälpa oss att skapa en användbar informationssida för Hinowa, maila oss på communication@mascus.com